Viszlát, YouTube Gaming!

Viszlát, YouTube Gaming!

A YouTube 2015-ben indította a YouTube Gaming alkalmazást és oldalt, ami értelemszerűen direkt a játékosok számára hasznos tartalmakat mutatta, és néhány egyedi funkcióval is szolgált. Mostanra a fejlesztők a YouTube Gaming legtöbb hasznos képességét átemelték valamilyen formán a YouTube-ra, így lényegében már nem látja szükségét a tovább üzemeltetésnek a vállalat.

A YouTube Gaming fejlesztésének a leállításával a Google több erőforrást tud majd szentelni a YouTube fejlesztésére, és minden bizonnyal úgy véli a keresőóriás, hogy ezzel a lépéssel jobb irányba indulhat el. A Gaming valószínűleg egyébként sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és vélhetően ez a „sikertelenség” is hozzájárult a döntés meghozásához. A YouTube ezzel együtt létrehozta a youtube.com/gaming aloldalt, ahol továbbra is a játékok vannak a főszerepben.

A videós portálra tavaly 50 milliárd órányi játékos tartalom került fel, és 200 millió gamer vette igénybe valamilyen formán a szolgáltatást, de a legtöbben nem a YouTube Gamingre támaszkodtak. Úgy véli a Google, hogy a YouTube-on keresztül direktben talán még szélesebb közönséget tud elérni.

Nem a YouTube Gaming egyébként az egyedüli, amitől búcsút vesz a következő év márciusában a Google, mennie kell az Inboxnak is, és a jövőben már nem lesz kettő külön kliens a vállalat levelezőjéhez, hanem csak a Gmail marad. Kíváncsian várjuk ezek után, hogy lesz-e még több áldozata a 2019-es „tavaszi nagytakarításnak”.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap