Leáll az Inbox, a Gmail lép a helyébe

Leáll az Inbox, a Gmail lép a helyébe

A Google úgy döntött, hogy nincsen szükség két különböző levelező alkalmazásra ugyanahhoz a szolgáltatáshoz, ezért felszámolja a négy évvel ezelőtt indított Inbox by Gmail applikációt, a normál Gmail programot lehet majd a továbbiakban alkalmazni. A „költözéssel” nem kell sietni, a keresőóriás bőven ad időt a felhasználóknak a váltásra.

A Google friss közleménye szerint az Inbox 2019 márciusáig fog üzemelni, ami azt jelenti, hogy öt év után húzza majd le a rolót. A vállalat a beszámolójában kiemeli, hogy nagyon sokat köszönhet ennek a projektnek, és mostanra a Gmail több olyan funkcióval is gazdagodott, ami az Inboxnak köszönhetően jött létre. Itt debütált az a lehetőség, hogy későbbi emlékeztetést lehet hozzáadni az e-mailekhez, elsőnek ezen a felületen lehetett kipróbálni a mesterséges intelligencia által támogatott intelligens válaszüzeneteket, és egyebek mellett az értesítések prioritásának szabályozása is az Inboxban született meg.

Galéria megnyitása

A Gmail az elmúlt hónapok változásai révén minden fontosabb funkcióját megkapta az Inboxnak, és a jövőben a Google már csak egyetlen alkalmazás fejlesztésére szeretne koncentrálni. Ezekkel az érvekkel magyarázza a vállalat az Inbox by Gmail támogatásának a leállítását.

A Google nem engedi el az Inbox felhasználók kezét, a vállalat létrehozott egy leírást, ami mindenkinek segíteni fog az átállásban. Ebben a tömör útmutatóban az is szerepel, hogy a hiányzó funkcióknak milyen hasonló megfelelője van a Gmailben.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap