Vége a OnePlus és a McLaren kapcsolatának

Tiszavirág életű volt a kollaboráció, de a jelek szerint nincs harag a cégek között, és talán még dolgoznak majd együtt.

Vége a OnePlus és a McLaren kapcsolatának

Több nagy mobilmárka is elmondhatja magáról, hogy van motorsportban érdekelt partnere, viszont a OnePlus és a McLaren kapcsolata véget ért, szóval a jövőben eggyel kevesebb ilyen párosról beszélhetünk. A szakítás okairól nem beszéltek a felek.

2018-ban jelentette be a McLaren és a OnePlus, hogy közös fejlesztésbe kezd. Ami persze nyilván a helyén kezelendő abból a szempontból, hogy mekkora lehetett technológiai szinten az átjárás a két vállalat között. Viszont a felhasználók kaptak az elmúlt két évben kettő dögösebb küllemű okostelefont néhány lényeges extrával.

Galéria megnyitása

A OnePlus 7T Pro McLaren egy rendívül vonzó megjelenéssel rendelkező okostelefon volt, ami már Gorilla Glass 6 üveget alkalmazott az előlapja védelmébe érdekében. Hozzáadott plusz volt még ennél a készüléknél, hogy Bluetooth 5.1 modul is kapott, elsőként a OnePlusnál, sőt mi több, 5G hálózati modemmel is fel lett vértezve. Ez volt a OnePlus második 5G-s mobilja. Korábban pedig a OnePlus 6T McLaren volt az a modell, amiben a Warp Charge 30 gyorstöltés debütált a 30 wattos teljesítménnyel. Ennek akkor nagy jelentősége volt, ma pedig már minden OnePlus modell támogatja.

Érdekesség, hogy a McLaren és a OnePlus egy koncepció eszközt is kalap alá hozott, ami talán minden idők egyik legszebb mobilja lenne, ha a boltokba kerülne. A Concept One a világ első eltűnős kamerarendszerét vonultatta fel, aminek extra hozadéka volt fotós szempontból az a különleges extra, hogy egy ND8-as szűrőt is lehetett használni a hátlapi üveg elsötétítésével. Reményeink szerint ezt a fejlesztés a OnePlus még a későbbiekben visszahozza majd.

Galéria megnyitása

Azt nem lehet tudni, hogy miért szakít a kettő cég, de nem úgy fest, hogy haragban válnának el. És a McLaren egyik illetékesének szavai alapján nem kizárt, hogy fog még együtt dolgozni a OnePlus és a sportautó-gyártó, Formula-1-es csapat.

„A OnePlus-szal folytatott partnerségünk, amely a közelmúltban véget ért, rendkívül sikeres együttműködése volt két ikonikus és innovatív márka között. A kollaboráció 2018-as kezdete óta az OnePlus támogató, értékes partner volt, és sok sikert kívánunk nekik, továbbá reméljük, hogy látják őket a jövőben is.” – jelentette ki a hír kapcsán a McLaren szóvivője.

A OnePlus talán keresni fog egy új partnert, akivel különleges kiadásokat hoz majd kalap alá a továbbiakban. Azt mindenestre már kijelenthetjük, hogy idén nem érdemes a OnePlus 8T-ből a McLaren speciális kiadásra várni, mert ilyen biztosan nem lesz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap