Újabb Samsungok kaptak Android 9.0-t

Újabb Samsungok kaptak Android 9.0-t

A Samsung néhány napja kezdte el terjeszteni az első Galaxy A-szériás okostelefonra szabott Android Pie frissítését, most pedig máris itt van kettő újabb eszközre az aktuális főverzió. Lássuk, ezúttal mely készülékek tulajdonosai örülhetnek.

A dél-koreaiak most szinte egyszerre indították el a Galaxy A9 (2018) és a Galaxy A7 (2018) modellekre szabott Android 9.0 operációs rendszert. A Galaxy A9 modellnél a lengyelek örülhetnek először a beszámolók szerint, a Galaxy A7 frissítése pedig Oroszországban jelent meg elsőként. A frissítések érkezéséről az okostelefonok egy értesítést dobnak fel az érintettek számára, de aki biztosra szeretne menni, és véletlenül sem akar lemaradni erről, az ellenőrizheti a frissítés elérhetőségét a beállításokon belül a Szoftverfrissítés menüpont alatt. Mire minden felhasználóhoz elér a frissítés, az több hétig is eltarthat.

Galéria megnyitása
Samsung Galaxy A7 (2018)

A Samsung Galaxy A9 (2018) és a Galaxy A7 (2018) tulajdonosok rengeteg újításban fognak részesülni a frissítést követően, hiszen a Samsung nemcsak a Google által biztosított friss funkciókat emelte át az eddigi környezetbe, hanem ahogy arról már többször beszámoltunk, itt a saját felületét is teljesen lecserélte. Az Android 9.0 operációs rendszer ezúttal már a One UI grafikus felhasználói felületbe van csomagolva, ami remekül használja fel például az új gesztusalapú vezérlést amellett, hogy az emberek dolgát azzal is igyekszik megkönnyíteni, hogy egyszerűbben elérhetően helyezi el a különböző szoftveres gombokat a megjelenítőn. Az egész rendszer grafikája, filozófiája is gyökeresen átalakult, szóval nemcsak funkcionálisan kell előrelépésre számítani, hanem tényleg szinte minden téren.

Az okostelefonok egyaránt olyan frissítésben részesülnek, aminek még csak a februári biztonsági javítás a része, holott már a márciusi kiadás is elérhető egy ideje. Ez egy kicsit sajnálatos, de remélhetőleg a Samsung pótolja majd a hiányosságát ezen a fronton; mivel a cég egyébként is előszeretettel szállítja a biztonsági csomagokat, így ebben teljesen joggal lehet reménykedni.

Arról nem tudunk információval szolgálni, hogy következő körben mely Samsung okostelefonok kaphatnak majd Android Pie frissítést, de nagyon úgy fest, hogy most a Galaxy A-szériás készülékek vannak a soron, miután a csúcsmodellekre már két évre visszamenőleg elkészült ez a kiadást. Szóval hamarosan újabb középkategóriás eszközöket frissíthet a gyártó, ami igazán örömteli.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap