Android Pie frissítés a Galaxy A-szériában

Android Pie frissítés a Galaxy A-szériában

A Samsung eléggé megcsúszva kezdte el az Android Pie frissítéseket terjeszteni a korábban forgalomba került okostelefonjaira, de mostanra az előző évek csúcsmodelljeire már elkészült az új főverzió, most pedig a jelek szerint jöhetnek a középkategóriás megoldások. A Samsung a Galaxy A8+ (2018) modellel kezdi az elérhetőbb masinák frissítését.

A Galaxy A8+ (2018) a neve ellenére még 2017 decemberében került a boltokba, és egészen kiváló szoftveres támogatásban részesül. Eredetileg ez az eszköz még az Android 7.1-gyel futott be, majd megkapta az Android 8.1-et, most pedig már az Android 9.0 érkezéséről szólnak a tulajdonosi visszajelzések. A készülék egészen eddig a Samsung Experience grafikus felhasználói felületet alkalmazta, de az Android Pie frissítéssel együtt ezen a fronton is változással kell számolni. Az új főverzióval együtt a dél-koreai alakulat már a One UI-t küldi bevetésre.

A frissítés révén az emberek a Google-nek köszönhetően kapnak egy fejlett gesztusvezérlést, valamint olyan mesterséges intelligenciával megtámogatott funkciókat, mint az adaptív fényerő, az adaptív akkumulátor vagy az App Actions. És azt is ki kell emelni, hogy itt már kihasználható lesz a Samsung vadiúj felülete, amelynél az eddigitől jobb ergonómiát, természetesebb összhatást kell kilátásba helyezni intuitívabb működéssel és jobb témázhatósággal – egyebek mellett kiterjedt sötét mód is a részét képezi a rendszernek. A One UI mindig próbál majd a legfontosabb tartalmakra fókuszálni, és olyan funkciókkal segíteni a felhasználókat, mint a kamerás kereső vagy a tovább fejlesztett Bixby a rutinokkal.

Galéria megnyitása
A One UI és az Android 9.0

Bár már elérhető az Android biztonsági frissítéseinek a márciusi kiadása is, de a legfrissebb visszajelzések szerint a Galaxy A8+ (2018) még ezen a téren némi lemaradásban van. A középkategóriás okostelefonra a februári javításcsomaggal futott be az Android Pie.

Először az orosz készüléktulajdonosok örülhetnek, de hamarosan más régiókban elkezdődhez a Galaxy A8+ (2018) frissítésének a terjesztése. A felhasználók a beállításokban manuális keresést indíthatnak a frissítésért, de amikor egy mobil számára elérhetővé válik az új rendszer, feldob egy értesítést a gépezet. A Samsungnál egyértelmű, hogy a Galaxy A-széria követi a csúcsmodelleket a rangsorban, szóval a továbbiakban valószínűleg újabb Galaxy A jelöléssel ellátott eszközökre készülhet el az Android 9.0 és a One UI grafikus felhasználói felület – a Galaxy A7 (2018)-nál már folyamatban van a béta kiadás tesztelése.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap