Újabb Nokia kapott Android 9.0 frissítést

Újabb Nokia kapott Android 9.0 frissítést

A HMD Global szakemberei ezúttal egy elmaradásukat pótolták. A Nokia 3.1 Plus esetében számolhatunk be arról, hogy elindult az Android Pie frissítése, viszont a cég eredeti terveiben még az szerepelt, hogy ennek az okostelefonnak már januárban meg kellett volna kapnia az aktuális főverziót.

A vállalat hivatalos változáslistáján nem szerepel semmilyen egyedi módosítás, persze a legtöbb Android One platformot követő készüléknél így szokott ez lenni (de láttunk már kivételt is). A felhasználók megkapják itt a gesztusvezérlést, a jobb értesítési rendszert és az átrendezett beállításokat. Továbbá számolni lehet a jobb üzemidő elérésére szolgáló adaptív akkumulátor technológiával és az adaptív fényerővel, ami arra fog törekedni, hogy mindig a felhasználó számára legmegfelelőbb legyen ez a beállítás. És egyebek mellett a prediktív App Actions funkcióval is számolni kell, ami gépi tanulást használva próbálja majd megjósolni, hogy az embereknek az adott helyzetben éppen mire van szüksége, egy alkalmazást akarnak-e indítani vagy éppen hívást indítanának – ez a rutinok elemzésével próbál dolgozni.

Galéria megnyitása

Ez a mostani frissítés értelemszerűen a februári biztonsági javítást magában foglalva került terítékre. Az nem ismert, hogy ezúttal mekkora frissítési csomagról beszélhetünk, de vélhetően 1 GB-nál nagyobbra nőhetett a telepítő.

Érdekesség, hogy a HMD Global éppen a napokban, a Mobil Világkongresszuson bejelentett egy sor készüléket (Nokia 9 PureView, Nokia 210, Nokia 1 Plus, Nokia 3.2, Nokia 4.2), és a Nokia 3 családon belül is megjelent egy új modell. Ez azonban nem a mostani alanyunkat váltja le, hanem a Nokia 3.1 helyét hivatott átvenni a kínálatban.

Most, hogy már a Nokia 3.1 Plus esetében is letudta az Android Pie frissítést a HMD Global, csak a Nokia 5.1, a Nokia 3 és a Nokia 1 esetében kell az Android Pie érkezésére várnia az eszköztulajdonosoknak. Legalábbis ezekre lett hivatalosan beharangozva a frissítés legutóbb.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap