Téglásította az iPad Prót az iOS 13.2 béta 2

Téglásította az iPad Prót az iOS 13.2 béta 2

A béta operációs rendszerekkel mindig óvatosan kell bánni, ezt a legtöbb ilyen jellegű hírünkben kiemeljük, és nem véletlenül. Remek példa erre az iOS 13.2 legújabb bétájának az esete, amiről korábban számolhattunk be, most pedig kiderült róla, hogy néhány készüléknek igencsak megártott.

Az iOS 13.2 béta 2 megjelentése után több felhasználó is arra kezdett panaszkodni, hogy a frissítés telepítését követően a készüléke használhatatlanná vált. Azt nem lehet tudni, hogy mi okozza a hibát, de azt ki lehet jelenteni, hogy melyik készülékek a veszélyeztetettek. Az összes megjelent beszámoló az iPad Prót érinti (tehát egészen pontosan az iPadOS 13.2 bétával van a baj), tehát a felsőkategóriás táblagépeknél kell mindenképpen elkerülni a béta telepítését, de szerencsére erről már központilag gondoskodott az Apple.

 

Galéria megnyitása

A vállalat a beszámolók megjelenését követően viszonylag gyorsan reagált, határozatlan időre felfüggesztette az iOS 13.2 második bétájának a terjesztését az iPad Pro modellek irányába. Az Apple most orvosolja a komoly problémát. Azt nem tudjuk, hogy folytatódni fog-e ennek az iOS 13.2 kiadásnak a terjesztése a továbbiakban az iPad Prók számára, vagy nemes egyszerűséggel a következő béta kiadásig marad a korábbi iOS 13.2 verzió az érintett táblagépekre, és csak a következő bétára állhatnak majd át a lelkes tesztelők, fejlesztők. Erről nem adott tájékoztatást az Apple.

Azok, akik esetleg belefutottak ebbe a problémába, a legtisztább módon úgy oldhatják meg a hiba elhárítását, ha eljuttatják a terméket a szervizbe, ahol gondosan visszaállítják a szakemberek az iOS-t. A MacRumors fórumán olvasható bejegyzések szerint a hibás rendszert egyébként helyre lehet hozni anélkül is, hogy szervizhez fordulna az ember, ehhez viszont nem árt egy kicsit mélyebb felhasználó ismeret. A problémás iPad Prót a DFU-mód előhívását követően lehet orvosolni az iTunes-ról való visszaállítással, amihez kábeles összeköttetés is szükséges.

Az iOS 13.2 bétáit elsődleges használatban levő eszközre nem érdemes telepíteni, így volt ez eddig is, és a jelek szerint így lesz a továbbiakban is. Azt nem lehet tudni, hogy az iOS 13.2 mikorra készülhet el, de talán novemberig váratni fog magára. Ez a frissítés jó hatással lesz az adatvédelemre, a Sirire és a kamerára is a fotózás és a videózás tekintetében egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap