Plusz funkcióval jár Mi A2 Lite frissítése

Plusz funkcióval jár Mi A2 Lite frissítése

Múlt héten számolhattunk be arról, hogy a Xiaomi, az LG és a Motorola egy-egy Android One platformra épülő eszköze frissült az Android 9.0-ra, a kínai vállalatnál pedig most ismét sorra került egy okostelefon. Ezúttal a Xiaomi A2 Lite esetében érkezett meg a főverziós frissítés.

A költséghatékony Android One mobil valószínűleg sokak szívébe lopta már be magát, ami nem a véletlen műve, hiszen egy egészen jól sikerült konstrukcióról van szó, melyre immáron az Android 9.0 operációs rendszer is elkészült. Legközelebb a Xiaomi már a tavaly útnak indított Mi A1 modell esetében rukkolhat elő az Android Pie-jal. Jó hír, hogy a jelek szerint az aktuális frissítés Európában indult el, ugyanis egy lengyel felhasználó számolt be elsőként a dologról.

A Xiaomi A2 Lite-ra szabott Android Pie egészen pontosan 1002,8 MB-os méretet öltött, és a Google fejlesztésein túl egy egészen érdekes újítással is együtt jár ez, a változáslista szerint FM rádió funkciót is magában foglal. Szóval a főverziós frissítés telepítését követően már rádiót is lehet majd hallgatni azoknak, akik esetleg már unják az offline lejátszásra tárolt zenéiket, kíváncsiak a hírekre, esetleg valamilyen műsort fogyasztanának az ingázásuk során. Megemlítendő továbbá az is, hogy a biztonsági javításból a legutóbbi, novemberi került a szoftvercsomagba, szóval ilyen téren sem lehet oka panaszra a felhasználóknak.

Galéria megnyitása

Arról nincs információnk, hogy milyen ütemben terjedhet majd az Android 9.0 a Xiaomi Mi A2 Lite tulajdonosok körében, de mivel hazánktól nem túl messze már elérte az embereket, talán a magyar felhasználóknak sem kell már túl sokáig várnia rá.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap