OnePlus: Jön az új Hydrogen OS felület

A vállalat egy teljesen új interaktív koncepciót fog megvalósítani.

OnePlus: Jön az új Hydrogen OS felület

A OnePlus az idei évben nagyon lendületesen tör előre, és ennek a következő példája a hamarosan elkészülő friss grafikus felhasználói felület lehet. Hamarosan megismerkedhet a közönség azzal a megoldással, ami a vállalat elmondása alapján egy teljesen új interaktív koncepciót fog megvalósítani.

Egyelőre még semmilyen konkrétumot nem lehet arról tudni, hogy miként nézhet majd ki az új felület, de ezt nem Oxygen OS, hanem Hydrogen OS néven jelentheti majd be a OnePlus. Augusztus 10-én lesz a hivatalos leleplezése ennek a megoldásnak, délután 2 órakor (Kínában) fog a reflektorfénybe kerülni a szakemberek munkájának legfrissebb gyümölcse.

Galéria megnyitása

Az esemény jelen állás szerint a Hydrogen Listening Session 2.0 néven fog futni, és több felületen is követni lehet majd. A teljes egészében online közvetítéssel zajló rendezvényt a cég a Weibo Live, aa Cool On és a saját honlapján, a OnePlus hivatalos oldalán keresztül fogja hivatalosan közvetíteni.

A pletykák és az elejtett információmorzsák alapján jelentős változásra kell számítani, tényleg teljesen átdolgozott megoldással rukkolhat elő a Hydrogen OS vonalon. Állítólag gyökeresen változni fog az a mód, ahogy az emberek használhatják az értesítéseket. Számítani lehet új időjárás jelző widgetre és alkalmazásra, és ez, mint ahogy sok más eleme is a felületnek, már egy egészen új stílust mutathat majd.

Eddig a OnePlus sokak elismerését vívta ki az Oxygen OS grafikus felhasználói felülettel, ami ráadásul gyorsan is frissült, nemcsak letisztult volt és éppen eléggé funkcionális. Reményeink szerint a vállalat ugyanebben a szellemiségben dolgozik tovább a Hydrogen OS fejlesztése során is, ami Kínát célozza. Számítani lehet egyebek mellett arra is, hogy az animációs rendszert valamelyest ár fogja alakítani a OnePlus, és talán ennek az újdonságnak lesz már a része a régóta várt folyamatosan aktív kijelző mód is. Az AoD érkezésére éppen néhány napja tett utalást Pete Lau.

Az új Hydrogen OS alapját már az Android 11 operációs rendszert adhatja majd a kínai programkörnyezettel (tehát a GMS nélkül), szóval már ebből a szempontból érdekes lehet majd a friss grafikus felhasználói felület. Az Android 11 már önmagában sok változást hoz majd az aktuálisan alkalmazott Android 10-hez képest. És a friss Hydrogen OS alapján már nagyjából azt is látni lehet majd, hogy az Oxygen OS 11 miként nézhet majd ki.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap