Rég várt funkciót hozhat az Android 11 a OnePlusokra

Pete Lau utalást tett arra, hogy az operációs rendszer frissítésével jöhet a folyamatosan aktív kijelző is.

Rég várt funkciót hozhat az Android 11 a OnePlusokra

A OnePlus az eddigi egyetlen olyan márka a piacon, ami hivatalosan elérhetővé tette a fejlesztők számára már a második bétáját is az Android 11 operációs rendszernek. És most a vállalat vezetője egy bújtatott utalással tett célzást a frissítés iránti elkötelezettségről a közösségi oldalán.

A Twitteren egy olyan képet osztott meg Pete Lau, amin egy analóg óra látható, mely éppen 11 órát mutat. És itt igazából nem is az jelenti a legfőbb érdekességet, hogy az Android 11 érkezik, hanem az, hogy milyen újítást hozhat. Az óra képe mellé annyi megjegyzést fűzött a szakember, hogy 11 „on display.”, vagy 11 a kijelzőn. És ez szinte biztosan arra utalás, jön az Always on Display funkció.

Galéria megnyitása

A folyamatosan aktív kijelzős lehetőséget a OnePlus felhasználók nagyon hosszú ideje hiányolják. Mivel a OnePlus modellek már egy ideje AMOLED kijelzővel futnak, és emellett ezt a lehetőséget nagyon alacsony fogyasztással lehet megoldani, így abszolút jogosnak tekinthető a tulajdonosok kritikája az AoD hiánya miatt. De talán ezek alapján az Android 11 végre változást hoz majd ezen a fronton (is).

Galéria megnyitása

Az idei éve OnePlusnak részben a törlesztésekről szól. A márka megadta a OnePlus 8 szériánál az eddig elmaradt minősített vízállóságot (bár ekörül azért nem ment olyan simán minden, mint ahogy az normál esetben szokott), valamint a vezeték nélküli töltési lehetőséget is megoldotta, méghozzá ugyanolyan teljesítménnyel, mint kábelen keresztül (30 W).

Egyelőre azért még nem érdemes az érdeklődőknek belelovalniuk magukat abba, hogy biztosan jön a folyamatosan aktív kijelző mód, és ha így is lesz, akkor sem garantálja semmi, hogy visszamenőleg is részesülnek ebből a készülékek. Benne van a pakliban, hogy a OnePlus 8T egyik húzó újítása lesz, viszont szerencsére eddig nem volt jellemző a cégre, hogy szoftveresen biztosított, korábbi gépeknél is könnyen megoldható fejlesztéseket tartott volna vissza, így talán nem is most kezdi majd ezt el.

Előre láthatólag a OnePlus 8T már eleve az Android 11 operációs rendszerrel együtt fog debütálni. Tudniillik vannak olyan előzetes mérések, amik már ehhez a sorozathoz köthetőek, és bizony a tesztekhez fűződő információk azt mutatják, hogy a következő generációs Android teljesített szolgálatot a gépen.

Galéria megnyitása

Amennyiben a OnePlus az eddigi frissítési mintát követi, abban az esetben a OnePlus 8, a OnePlus 7T, a OnePlus 7, a OnePlus 6T, valamint a OnePlus 6 kapja majd meg az Android 11 operációs rendszert, és a OnePlus 5 le fog horgonyozni az Android 10 mellett. És jó esély van arra, hogy a OnePlus 8 és a OnePlus 7 család egészen hamar, a OnePlus 6 széria pedig valamelyest eltolva, később fog benevezni a főverziós frissítésre.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap