Megjelent az iOS 13.3 harmadik bétája

Megjelent az iOS 13.3 harmadik bétája

Folyamatosan dolgoznak az Apple szakemberei az iOS 13 operációs rendszeren. A minap számolhattunk be arról, hogy frissült egy javítócsomaggal az iOS 13.2, most pedig már arról kaptunk friss hírt, hogy a fejlesztők asztalán formálódó iOS 13.3 is új verziót kapott kisebb-nagyobb módosításokkal.

Az új béta a stabilitásra hivatott rágyúrni, ugyanis hibajavításokat vonultat fel egyéb fejlesztések mellett. Ezúttal konkrétumokat nem osztott meg az Apple azzal kapcsolatban, hogy milyen problémák lettek elhárítva, de vélhetően több problémát is ki kellett küszöbölni. Látható különbségre nem érdemes vadászni az előző és a mostani béta kiadás között – legalábbis az Apple-höz közel álló híroldalak nem szúrtak ki különbségeket.

Galéria megnyitása

Az iOS 13.3 egyébként olyan újításokkal jár, mint a Memojik elrejtése a virtuális gombsorrol vagy a Communication Limits opcióval bővített Képernyőidő funkció. Ez utóbbinál arra kell számítani, hogy már lesz kommunikációs korlátozás beállítás is a vonatkozó menüben. Meg lehet adni azt, hogy kik érhessék el a felhasználót azokban az időpontokban, amikor például éppen pihen. És a Safari érdekessége, hogy már támogatja a fizikai biztonsági kulcsokat a belépéseknél, lehet egy Lightning vagy USB csatlakozós, esetleg NFC technológiás.

A visszajelzések szerint továbbra is vannak hibák a bétában, szóval óvatosan érdemes ezzel bánni. Elsődleges használatban levő készülékre nem ajánlott telepíteni, mert akadhatnak olyan gondok, amik miatt használhatatlanná válik a szerkezet – ebből volt is nemrégiben komolyabb próbléma az iPadOS-nél. Az iOS 13.3 béta 3 az iPadOS név alatt ugyanilyen verziószámmal érhető el. Azt nem lehet tudni, hogy mikor fog elkészülni ez a kiadás, de valószínűleg lesz még belőle néhány béta verzió.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap