Shop menü

MÁR ÜZLETEMBEREKRE IS CÉLOZ A HMD

Jön a Pulse széria "biznisz" kivitele, ahol hosszabb és jobb támogatást kapnak a vásárlók, akár flottás szinten is előnyös lesz ez.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Már üzletemberekre is céloz a HMD

A HMD (Human Mobile Devices) az idei évben átállt egy többmárkás stratégiára, aminek az a lényege, hogy már nem kizárólag Nokia mobiltelefonokat és egyéb termékeket fog készíteni. A nyomógombos eszközök frontján még marad a Nokia márkanév is, de emellett elkészítenek partnerekkel akár egészen speciális konstrukciókat. Erre már láttunk is egy kész példát. Az okostelefonok pedig már a HMD nevet használják, miközben ezen a fronton is szóba jöhetnek partnerekkel egyedi készülékek.

Nagy változás a HMD számára, hogy már nem csak Nokia logóval ellátott termékeket szállít, és a vállalat most úgy döntött, hogy ideje még szélesebb igényeket is kiszolgálni. Jön az első HMD okostelefonok egyikéből az üzleti változat: az újdonság a Pulse+ Business Edition néven érkezik.

A HMD Pulse+ Business Edition fizikailag egy HMD Pluse+ modell lesz, de hosszabb ideig kap majd frissítéseket, és hivatalosan a garancia is tovább tart majd erre.

A tervek szerint az üzleti ügyfeleknek szánt okostelefont a megszokott 2 év helyett, egy 3 évre kiterjesztett garanciával fogja szállítani a HMD. Ennek köszönhetően egy évvel hosszabb érvényesíthetik a vásárlók a garanciális javítási igényeiket. Továbbá igyekezik a lehető legsimább ügyintézést nyújtani az összes vásárlónak a vállalat, hogy a javítás is kellemes élményekkel járjon.

A HMD minden esetben háztól házig tartó garanciális ügyintézést kínál a Pulse+ Business Editiont vásárlók számára. A cég elmondása szerint a DHL kezeli majd az okostelefonokat egész Európában, bárhonnan jelez a felhasználó garanciális javítási igényt, a DHL megy a lehető legrövidebb időn belül a készülékért, és a DHL juttatja azt vissza is a tulajdonosának. Mindezt teljesen ingyen. Így az ügymenet során semmi miatt nem kell aggódnia a felhasználónak, kényelmesen és költségmentesen zajlik a javítást még 2 éven túl is.

Galéria megnyitása

Ugyanakkor a HMD az iFixittel közösen már otthon javítási lehetőséget is biztosít a HMD készülékek számára, és ez is elérhető lesz a Pulse+ Business Edition kivitelnél. Ez azoknak az üzleti ügyfeleknek lehet egy jó opció, akik nem szeretnék kiadni a kezük közül az okostelefonjukat. Legyen szó adatvédelmi aggályokról vagy az utaztatással együtt túl hosszú ideig tartó kiesésről, a HMD partner lesz abban, ha valaki saját kezűleg szerelné a készüléket.

Eredetileg a HMD Pulse+ 3 éven át részesül a biztonsági frissítésekből, de a Pulse+ Business Edition modellnél egy kicsit más a helyzet, erre a HMD már 5 éves támogatást nyújt. „Élvezze a 2 évvel hosszabb ideig tartó biztonsági frissítéseket, ami így összesen 5 évre biztosítja, hogy megvédi eszközeit az aktuális fenyegetésekkel szemben.” – emelték ki a finnek a termék honlapján.

Galéria megnyitása

A hosszabb szoftvertámogatás mindig jól hangzik, viszont azt is látni kell, hogy jelen esetben csak a biztonsági támogatás meghosszabbításáról beszélhetünk. Tehát Android frissítést nem fog tovább kapni a Pulse+ Business Edition, mint ameddig a normál Pulse+. Ez azt jelenti, hogy kettő főverziós frissítésre lehet számítani, ennek megfelelően az Android 16 operációs rendszerig juthat majd el.

A HMD gondoskodik a speciális szoftverfrissítések támogatásáról is, ahol céges környezetben manuálisan gondoskodhatnak az eszközöket kezelő szakemberek a frissítések menedzseléséről. Megadható lesz, hogy mikor és milyen frissítések települjenek az egységesen kezelt eszközökön, a felügyelet pedig természetesen távolról történik.

A Pulse szériát a HMD már Magyarországra is elhozta, és bízunk abban, hogy az új üzleti modell is elérhető lesz majd a hazai vásárlók számára. A készülék jellemzőivel egy korábbi hírben foglalkoztunk részletesebben.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére