Shop menü

MÁR KÖRVONALAZÓDIK, MIKOR ÉRKEZHETNEK MEG AZ INTEL ARC A770-ES VIDEOKÁRTYÁK A PIACRA

Van még remény arra is, hogy az Arc A770 mellett az Arc A750 is elrajtolhat, az viszont egyelőre nem derült ki, hogy az AIB partnerek videokártyái pontosan mikor jelenhetnek meg.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Már körvonalazódik, mikor érkezhetnek meg az Intel Arc A770-es videokártyák a piacra

Az Intel Arc sorozatú asztali videokártyái összességében elég sokat késtek már, az eddig megjelent Arc A380-as modell is csak nemrégiben jutott el Kínán kívülre, nevezetesen az Amerikai Egyesült Államokba, illetve Európába. A következő körben az Arc A770-es és az Arc A750-es videokártyák jelenhetnek meg, amelyekkel kapcsolatban néhány hete az az ígéret hangzott el, hogy „nagyon hamar” megérkezhetnek. Sajnos ezt a „nagyon hamart” nem definiálták az Intel illetékesei, hogy az ő értelmezésükben mi is számít ennyire gyorsnak, de az elmúlt napokban végre kiszivárgott némi friss információ az aktuális ütemtervvel kapcsolatban.

A VideoCardz forrásai szerint úgy tűnik, hogy az Arc A770-es videokártyák esetében 2022. szeptember 30-án, EDT időzóna szerint reggel 9 órakor jár le az embargó, már ami a kicsomagolós videókat illeti. A tényleges teszteket majd csak 2022. október 5-én lehet publikálni, EDT időzóna szerint ugyancsak reggel 9-től, ami magyar idő szerint délután 15:00 órás időpontot jelent mindkét esetben.

Galéria megnyitása

Egy picit homályos még a helyzet, ugyanis az nem világos, hogy ez csak és kizárólag az Intel által gyártott Limited Edition modellekre vonatkozik-e, vagy az AIB partnerek által készített egyedi modellekre is. Az is rejtély még, hogy az Arc A770 mellett az Arc A750 is elrajtol-e, ugyanis korábban arról volt szó, hogy ez a két videokártya egyszerre érkezik, a friss információban viszont nem szerepel az Arc A750.

Az új videokártyák hivatalos bejelentésére a korábbi terveknek megfelelően az Intel Innovation rendezvény alkalmával kerülhet sor, ez 2022. szeptember 27-től 2022. szeptember 28-ig tart és San Jose ad neki otthont. Remélhetőleg ekkor hivatalosan is megerősítik – vagy éppen cáfolják – az aktuális dátumokat, illetve az is kiderülhet, kereskedelmi forgalomban pontosan mikor találkozhatunk a termékekkel az egyes régiókban.

Az Arc A770-es modell esetében egyébként nemrégiben fény derült a felépítésre, valamint az Intel vezetője is elbüszkélkedett azzal, hogy Raja Koduritól a napokban megkapta az első Intel Arc A770-es videokártyát.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére