Shop menü

AZ INTEL VEZETŐJE LETT AZ ELSŐ ARC A770-ES VIDEOKÁRTYA BOLDOG TULAJDONOSA

Remélhetőleg ez most már tényleg azt jelenti, hogy az új videokártyák hamarosan hivatalosan is elrajtolhatnak.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Az Intel vezetője lett az első Arc A770-es videokártya boldog tulajdonosa

Az Intelnél még mindig nem kerítettek sort az Arc A770-es és az Arc A750-es videokártyák rajtjára, pedig korábban azt ígérte a vállalat egyik illetékese, hogy ez a két videokártya nagyon hamar elrajtolhat. Azóta megcsodálhattuk, hogyan épül fel az Arc A770 Limited Edition, valamint ízelítőt kaptunk a tuninggal kapcsolatos lehetőségekből is, de a megjelenés tervezett időpontjával kapcsolatban továbbra sem osztottak meg semmilyen információt.

A rajt közeledtére utalhat, hogy egyre több és több információ jelenik meg az újdonságokkal kapcsolatban. Legutóbb például az Intel vezetője, Pat Gelsinger osztott meg egy bejegyzést, amelyben egy fényképet is elhelyezett: kezében tartja az „első” Intel Arc A770 Limited Edition videokártyát, amelynek büszke tulajdonosává is vált.

Galéria megnyitása

Elmondása szerint a termék egy vasárnapi esős estén érkezett egyenesen Raja Koduritól, aki az AXG csoport vezetőjeként az új videokártyák fejlesztésével kapcsolatos munkákat irányítja. Pat Gelsinger azt is elárulta, most készítik elő az első Arc A770-es szállítmányt, amely kiskereskedelmi forgalomba kerülnek, izgatottan várják (a rajtot).

A konkrét megjelenési időpont egyelőre még nem ismert, ám mivel az új processzorok és az új alaplapok 2022. szeptember 27-én mutatkoznak be, könnyen lehet, hogy az Arc A770-es és az Arc A750-es videokártyák rajtjára is azon a napon kerül sor. Ezzel a „nyári bejelentésről” lecsúszik a vállalat, ugyanis a csillagászati nyárnak a napokban vége, az ugyanis az őszi nap-éj egyenlőségig tart hivatalosan, ami idén 2022. szeptember 23-ra esik. Ez igazából nem is lenne baj, csak rajtoljanak el végre az új videokártyák, amelyekre nagyon régóta vár a piac.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére