Shop menü

JÖN A SAMSUNG GYŰRŰJE, A GALAXY RING

Az új viselhető kiegészítő főleg egészségügyi célokat szolgálhat majd, de egyéb lehetőségekkel is kecsegtet.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Jön a Samsung gyűrűje, a Galaxy Ring

Lement a Galaxy Unpacked bemutat, melynek a Galaxy S24 termékcsalád volt a főszereplője, más termékekkel ezúttal nem foglalkozott a Samsung. Illetve mégis, mert a rendezvény végén megvillantottak egy nagyon érdekes eszközt, ami egyébként valószínűleg sokakat jobban érdekelt volna, mint a mobilok.

Miután a Samsung mindent elmondott a Galaxy S24 széria kapcsán, annak hardveres és szoftveres fejlesztéseiről egyaránt, még egy utolsó termék érkezését elhintette, ez pedig a Galaxy Ring.

A gyűrű egy teljesen új termék lesz a Samsungtól, éppen ezért mindenképpen nagy jelentőséggel bír. Sok év telt el azóta, hogy a vállalattól valóban egy teljesen új fogyasztói eszközt láttunk érkezni. A Galaxy Ring a Galaxy Watch és a Galaxy Buds kiegészítők mellé sorol majd be a kínálatban. Részleteket azonban egyelőre nem igazán árult el a fejlesztéssel kapcsolatosan a dél-koreai alakulat.

Galéria megnyitása

Egy gyűrű mind felett? Nem tudni egyelőre, hogy milyen lehetőségekkel szolgál majd a különleges termék. A vállalat annyit tett hozzá a megvillantott Galaxy Ringhez, hogy egy nagyon erőteljes és hozzáférhető egészségügyi és wellness eszköz lesz. Szóval elsődlegesen a felhasználók pulzusát és más értékeit figyelheti majd. Azt lehet látni a lejátszott videóban, hogy a gyűrű belső felületén több biometrikus szenzor is található.

A külső borítása nagyon egyszerű, nincs rajta semmi cicoma, a felülete fényes, viszont azért annyi csavart tettek bele, hogy nem domború, hanem homorú a borítása. Ennek köszönhetően azért egy kicsit mégis más, érződik rajta, hogy egy kevés időt, figyelmet a megjelenésre is szenteltek. A napokban az Amazfit is bejelentette az első gyűrűjét, és ott például egy titán bevonatot kapnak a vásárlók egy finom mintával fellátott felülettel karöltve.

A Samsung nemhogy a Galaxy Ring képességeiről nem beszélt, de még csak arról sem, hogy mikor jöhet a termék, mikor tudhatunk meg erről egy kicsit több információt. Az árról sem beszélt a vállalat, de az alapján, hogy az elérhető szót említette, valószínűleg nem lesz egy extrém drága eszköz, az okosóráknál mindenképpen kedvezőbb árszabásban részesülhet.

2024 új trendje lehet a felokosított gyűrű

Egy hét alatt két nagy gyártó mutatott gyűrűt, ami egyébként mindenképpen figyelemre méltó dolog. Emellett pedig azt is látni kell, hogy a CES-en számos kisebb fejlesztő standján lehetetett öszefutni gyűrűkkel, amik különböző speciális képességekkel bírtak. A sok kis startup megoldásából a legtöbb esetben nem lesz siker, ezt azért nagyjából lehet borítékolni, de a trendek formálásához erőteljesen hozzájárulhatnak. Szóval könnyen lehet, hogy az idei év egyik irányvonala lesz, hogy a viselhető kiegészítőket fejlesztők gyűrűkkel rukkolnak elő.

Galéria megnyitása

Kíváncsian várjukj, hogy mit hoz ebből a szempontból a 2024-es év, a viselhető kiegészítők piacán ugyanis túl nagy mozgolódás az elmúlt években nem volt. Ti mit gondoltok az ilyen eszközökről? Van értelmük? Mire használnátok ezeket szívesen?

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére