Frissült az iOS, hibákat javított az Apple

Az iOS 13.6.1 több érdekes problémára is gyógyírt jelent.

Frissült az iOS, hibákat javított az Apple

Az Apple a színfalak mögött már azon dolgozik, hogy az iOS 14 operációs rendszer, és ennek az iPadekre szabott változata, minél előbb elkészüljön. De emellett azért szerencsére már arra is jut ideje a vállalatnak, hogy kiküszöböljön olyan hibákat, amik még az iOS 13.6-nál lépnek fel.

Július közepén tette elérhetővé az Apple az iOS 13.6 operációs rendszert, és bizony a jelek szerint maradtak még ebben olyan hibák, amik kellemetlenségeket okozhatnak a felhasználók számára. De az iOS 13.6.1 most néhány problémás dolgot kiküszöböl az iPhone-ok és az iPadek esetében is, mivel befutott az iPadOS 13.6.1 is, természetesen.

Galéria megnyitása

Az Apple kijavította azt a hibát, ami a tárhely felszabadításakor néha figyelmen kívül hagyta a szükségtelenül tárolt, rendszerrel kapcsolatos adatfájlokat. Ilyenkor az egyébként nem szükséges információk nem lettek kitörölve, és adott esetben az embereknek például korábbi fotóikat, videókat kellett eltávolítani, hogy tárhelyet szabadítsanak fel. Ezentúl azonban már nem lesz ebből probléma, automatikusan törli majd az iOS a rendszeradatfájlokat is.

Korrigál a frissítés egy olyan különös hibát, ami miatt esetenként a képernyő hőkezelési problémából fakadóan rosszul kezeli a kijelzőn a színeket, és a zöld árnyalatot emeli ki, ezzel az egész képnek zöldes alapot adva.

És a korábban bevezetett Fertőzésnek való kitettségre figyelmeztető rendszer sem működött megfelelően eddig, ugyanis megesett, hogy néhány embernél ez magától letiltott állapotba került. A felhasználó pedig abban a tudatban lehetett, hogy ez a szolgáltatás folyamatosan fut, és jelezhet az esetleges problémáknál, ha bizonyított fertőzött közelében tartózkodott. Mivel itt egy teljesen új funkcióról van szó, így nem meglepő az, hogy azért nincs vele minden teljesen rendben, de az Apple a jelek szerint azon van, hogy megfelelően tegye ez a dolgát.

Az iOS 13.6 talán még kapni fog frissítéseket, de arra már nem érdemes számítani, hogy az iOS 13 nagyobb újításokkal gyarapodna, és készülne iOS 13.7 is. Mostanra valószínűleg tényleg a legtöbb erőforrását az Apple már az iOS 14-re fordítja. És mivel igazából az iOS 14-et az összes iPhone megkapja majd, ami az iOS 13-at is támogatta, így igazából senkit nem fog az út szélén hagyni az Apple, ha maradt valamilyen orvosolatlan hiba az iOS 13-ban.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap