Frissült az iOS 12.3 bétája

Frissült az iOS 12.3 bétája

Az Apple az iOS 12.2 elkészülését követően nem sokkal elérhetővé tette a fejlesztők számára az iOS 12.3 első béta kiadását, majd napokon belül felbukkant ennek a publikus kiadása azok számára, akik benne vannak az Apple Beta Software Programban, most pedig befutott az iOS 12.3 beta 2. Az új kiadás nem hozott túl sok érzékelhető változást.

Az Apple a hivatalos kiadási jegyzékben semmi konkrétumot nem közölt a friss rendszerrel kapcsolatban, viszont a vállalathoz közel álló szaklapok alaposan körbejárták az újdonságot, és észrevettek néhány módosítást. Az iOS 12.3 második bétájában az Apple kijavította azt a zavaró hibát, hogy az Apple Pencil támogatással rendelkező iPadeknél a táblagépet az érintőceruza használata közben a megjelenítőre nyomódó tenyér megzavarta. Ez pedig például rajzolás közben pedig kellemetlenül érinthette a tulajdonosokat. Az első béta egyik jelentős újítása volt, hogy megjelent benne a friss TV alkalmazás, viszont akik ezt használták, arról számoltak be, hogy nagyon instabilan működik. Szerencsére az Apple szakemberei a jelek szerint kezelésbe vették ezt, és az új rendszerben már sokkal jobban teljesít az applikáció, nem fagy le rendszeresen.

Galéria megnyitása

És már az iOS 12.3 béta 2 esetébe azt is látni lehet, hogy a cupertinói alakulat elkezdte elkészíteni az Apple Card érkezését, ugyanis a Wallet program több változáson is átesett a frissítéssel. Kiszúrható például, hogy a különböző kifizetések, tranzakciók csak szöveges leírásokkal láthatóak listába szedve a különböző bankkártyák esetében, viszont az Apple Pay Cash kártyánál már ikonok is vannak itt, amik alapján gyorsabban át lehet tekintetni ezt a felületet. Ha például egy ismerősének küldött pénzt az ember ezen keresztül, akkor a partnere profilképe szerepel ott, ha pedig egy boltban fizetett, akkor az adott bolt logója (már amennyiben ez benne van a rendszerben, ha nincs, akkor csak egy kategóriás ikont kap).

Az iOS 12.3 valószínűleg még kapni fog néhány béta kiadást addig, amíg elkészül, és májusnál hamarabb előre láthatólag nem fog debütálni. Ezt azok telepíthetik, akik az iOS 12 által támogatott eszközzel, valamint az Apple Beta Software Programban regisztrált profillal rendelkeznek.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap