Készül az iOS 12.3

Készül az iOS 12.3

Alig, hogy útnak indította a kész iOS 12.2-t, máris kiadta a fejlesztők számára a következő nagyobb frissítés első bétáját. Az iOS 12.3 érkezésére nagyjából számítani lehetett, hiszen még nagyon sokat kell várni arra, hogy az iOS 13 érkezzen. Az iOS 12.2 esetében már az első bétáktól kezdve lehetett látni, hogy sok újítást hordoz majd, de ezt egyelőre az iOS 12.3-nál nem lehet tapasztalni.

Az iOS 12.3 első fejlesztői béta verziója egy nagyon vérszegény kiadási jegyzékkel érkezett. Mindössze annyi megjegyzést fűzött hozzá az Apple, hogy ez az operációs rendszer frissítés javítja a stabilitást, és kiküszöböl néhány hibát a színfalak mögött.

Galéria megnyitása

Szerencsére az Apple termékeihez közel álló szaklapok kiderítettek némi extra információs is ennek kapcsán. Így már beszámolhatunk arról is, hogy az iOS 12.3 magában foglalja az új Apple TV alkalmazást, és ezzel előszíti a terepet az Apple TV+ szolgáltatás, valamint az Apple TV Channels funkció számára is. Az Apple TV program friss kiadása már új dizájnt kap majd, ami jobban fókuszál majd a fontos tartalmakra, leegyszerűsíti az újdonságok keresését, és igyekszik kiváló ajánlásokat tenni a felhasználóknak; az ajánlások állítólag nagyon változatosak lesznek, ezek ugyanis szinte bármilyen forrásból kikerülhetnek, amihez hozzá lehet férni az Apple TV-n keresztül. A program a For You szekcióban emel majd ki olyan dolgokat, amik a tartalomfogyasztási szokások alapján érdekesek lehetnek az eszköztulajdonosoknak, és a Watch Now funkción keresztül, gépi tanulást alkalmazva határozza meg ezeket az Apple.

Azt nehéz megmondani, hogy az iOS 12.3 mikor készülhet el, elképzelhető, hogy májusnál hamarabb nem találkozik vele a nagyközönség. A publikus béta azonban napokon, heteken belül megszülethet, és ezt már használatba vehetik azok, akik benne vannak az Apple Beta Software Programban. (Persze elsődleges eszközre még ilyen korai bétát nem ajánlott feltenni, szóval a vállalakozó kedvűeknek nem árt, ha van másodlagos masina a biztokában.)

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap