Fontos változások az Instagramon

Fontos változások az Instagramon

A közösségi képmegosztó kapcsán már korábban hallani lehetett arról, hogy újítani fog a kétlépcsős azonosításon, valamint bevezeti majd azt, hogy a felhasználók néhány lépésben kérvényezhessék, hogy minősített legyen a profiljuk. A vállalat hivatalos közleménye szerint ez a kettő dolog most indult útnak, és hamarosan mindenkinél felbukkannak majd. És ez még nem minden.

Galéria megnyitása

Az Instagram egy olyan funkcióval is előrukkolt, amiről korábban még nem beszéltünk. A vállalat bejelentette, hogy a felhasználók már minden profil esetében kapni fognak egy olyan lehetőséget, amivel információkat szerezhetnek az adott személlyel vagy céggel kapcsolatosan. Az „About This Account” opciót annál a regisztrációnál lehet majd elérni, amihez köthetően részletesebb ismeretekre szeretne szert tenni az ember. Ugyanott lesz ez a menüpont, ahol a például a „Tiltás” és a „Profil URL-jének másolása” is elérhető.

Az „About This Account” megnyitását követően látható lesz például az, hogy mikor lett regisztrálva a profil, melyik országból használják, vannak-e közös követők, akadnak-e fizetett hirdetései, és változtatta-e a nevét az elmúlt időszakban. Ez utóbbi azért nagyon fontos, mert az Instagramon bevett szokás, hogy felfuttatnak egy oldalt valamilyen megkapó tartalommal, utána teljesen átalakítják, esetlegesen értékesítik. Az „About This Account” lehetőség sok esetben jöhet majd jól, például olyankor is, mikor egy teljesen ismeretlen személy kezdi követni a felhasználót, aki így meggyőződhet arról, hogy valós emberről vagy vállalatról van-e szó. És, ha valami gyanúsat észlel, akkor azonnal be lehet állítani a tiltást. Fontos, hogy személyes adatokat nem oszt meg senkivel sem az Instagram, szóval nem kell attól tartani, a funkció miatt sérül a privát szféra.

Galéria megnyitása

A többi újítással együtt a profilinformációs funkció is a következő hetekben válik elérhetővé. Első körben ezt azok fogják megkapni, akik nagyszámú követővel rendelkeznek, ha minden rendben lesz, akkor pedig mindenki számára hozzáférhetővé válik.

Instagram: iOS | Android

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap