Fizetős opció lett ingyenes a Spotify-on

Fizetős opció lett ingyenes a Spotify-on

A Spotify az év elején megújult alkalmazással állt elő a mobilos felhasználók számára, ami jobb élményt biztosított azoknak, akik csak ingyenesen hallgatják a zenéket a szolgáltatáson keresztül. Most pedig a vállalat ismét azoknak kedveskedik, akik nem fizetnek havidíjat.

A Spotify Connect szolgáltatást már azok is mindenféle megkötés nélkül igénybe vehetik majd, akik térítésmentesen használják a Spotify-t, pedig ez eddig az egyik kiemelt erénye volt a prémium csomagnak. Ez a funkció arra szolgál, hogy más eszközökre lehet vele átjátszani a zenét, legyen az például egy személyi számítógép vagy akár egy vezeték nélküli hangszóró. Egyetlen feltétele van annak, hogy ingyenesen is lehessen használni a Spotify Connectet: telepíteni kell a legfrissebb szoftverfejlesztő csomagot az érintett eszközre, enélkül ugyanis nem fog működni a dolog. Elvileg egyébként a hangminőségre is jó hatással lesz ez az SDK frissítés, mert nem a Bluetooth kapcsolatot preferálja majd utána a hang átjátszásakor, hanem a Wi-Fi-s összeköttetést.

Galéria megnyitása

A Spotify persze továbbra sem nyújt az ingyenesen zenét hallgatóknak olyan élményt, mint azoknak, akik fizetnek a szolgáltatásért, de a vállalat egyre kevesebb ponton korlátozza a programot, ami mindenképpen dicséretes. Természetesen reklámokkal például továbbra is számolnia kell azoknak, akik nem havidíj ellenében veszik igénybe az alkalmazást, nem is kapják ugyanazt a hangminőséget, és nincs letöltési lehetőség sem offline zenehallgatás alkalmára, meg persze nem is minden listánál játszhatják le azt a számot, amit éppen szeretnének.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap