Felfüggesztette az SGS10 frissítését a Samsung

Felfüggesztette az SGS10 frissítését a Samsung

Az elmúlt héten számolhattunk be arról, hogy a Galaxy S10 család számára a Samsung egy nagy frissítést adott ki. Ez a csomag magában foglalja a május biztonsági javításokat a Google részéről, a dél-koreai alakulat pedig több olyan újítást is belepakolt ebbe, amik a kamerának a működésén javítanak, fejlesztenek. Viszont a friss információk szerint hiba csúszott a gépezetben, ezért a vállalat leállítja a frissítés terjesztését. Ha valakinél esetleg még elérhető a szoftvercsomag, akkor most más semmi esetre se pakolja fel az okostelefonjára.

Az átlagosnál nagyobb időközi frissítés telepítését követően korábban nem tapasztalt rendellenességekre lettek figyelmesek az eszköztulajdonosok. A negatív hangvételű beszámolók az elmúlt napokban gombamód elszaporodtak. Állítólag a harmadik féltől származó alkalmazásoknak okoz valamilyen problémát a háttérben a friss rendszer, és ennek eredményeként az alkalmazások hajlamosak lefagyni (a Twitter például biztosan érintett), vagy érzéketlenné válhat az adott készülék felülete. De olyan visszajelzések is akadnak, amik a szerkezet lelassulásáról, és a kijelző mögé rejtett ujjlenyomat-olvasó működésképtelenné válásáról szólnak.

Galéria megnyitása

A Samsung látva a visszajelzéseket, úgy határozott, hogy azonnali hatállyal leállítja az OTA módon kiadott frissítés tovább terjesztését. Mivel ezt fokozatosan tette elérhetővé a vállalat a készülékek részére, így szerencsére nem jutott el mindenkihez a problémákat okozó frissítés. És remélhetőleg a dél-koreai alakulat hamarosan kiad majd egy olyan csomagot, ami már nem okoz rendellenességeket, illetve rendbe hozza azoknak az eszközöknek a működését, melyek most szoftveres problémákkal küzdenek.

A cég nem adott ki hivatalos közleményt az ügy kapcsán, így nem lehet tudni, hogy pontosan mennyi felhasználó lehet érintett. És nem közölt arra vonatkozóan semmit, hogy mikor készülhet el a javítás, ami az esetenként 200 ezer forintnál is többe kerülő készülékek működését újra a megfelelő mederbe tereli.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap