Egy délkoreai karaoke-rekordot állított fel

Egy délkoreai nő nem hivatalos karaoke-rekordot állított fel azzal, hogy majdnem 1,000 dalt énekelt el majdnem 60 óra alatt.

Egy délkoreai karaoke-rekordot állított fel

Egy délkoreai nő nem hivatalos karaoke-rekord állított fel azzal, hogy majdnem 1,000 dalt énekelt el majdnem 60 óra alatt, jelentették. Kim Seok-ok a padlóra zuhant marathoni teljesítménye után, amelyet azért vállat, hogy felvidítsa beteg férjét.

Kim kisasszony hétfőn vette kezébe a mikrofont egy karaoke-bárban, és egészen Valentine-nap estéjéig folytatta az éneklést. 36 perccel döntötte meg egy német férfi tavalyi rekordját, jelentette a délkoreai Yonhap hírügynökség.

Kim kisasszony 59 óra 48 percen át énekelt és a szöuli bárban jelenlévő szemtanúk szerint csak pár perces szüneteket tartott eközben. Még csak le sem ült, bár a szabályok ezt megengedték volna neki.

Az 52 éves nő elmondta, hogy 45 éves férje kedvéért tette, aki agytumorral küszködik. „Lehet, hogy az élet fájdalmas, de akkor is szembe kell szállni a kihívásokkal” – mondta – "Azt szeretném, hogy az embereknek annyi reményük legyen, amennyi nekem van.” „Azt az üzenetet szeretném közvetíteni azoknak, akik beteg családtagjaikkal élnek, hogy ha vidáman élnek, és nem veszítik el a bátorságukat, azzal a betegeiknek is erőt adhatnak.”

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward