Shop menü

BAJ VAN A SAMSUNG GALAXY BUDS3 PRO FÜLHALLGATÓVAL, CSÚSZIK A BEVEZETÉS

Minőségi probléma lépett fel a termékkel, emiatt tovább kell várni az újdonságra, mint ahogy arra korábban számítani lehetett.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Baj van a Samsung Galaxy Buds3 Pro fülhallgatóval, csúszik a bevezetés

Egy nagyszabású Galaxy Unpacked esemény keretében jelentette be a Samsung a teljesen új Galaxy Ring okosgyűrűt és a Galaxy Z termékcsalád legújabb tagjait, a Z Fold6-ot és a Z Flip6-ot. Ezeken felül új okosórák és még vezeték nélküli fülesek is jöttek. Sok újdonságot ismerhettünk meg, de az egyik fülesről most kiderült, hogy minőségi gondokkal küzd, ezért késni fog.

A Galaxy Buds3 szériás valódi vezeték nélküli fülhallgatókat a Samsung egy teljesen új formavilággal dobta piacra, szárat kaptak az eszközök, amikre „Blade” fantázianéven hivatkozik a gyártó. Nagy reményekkel telve jelentette be a Samsung a TWS-eket, de egy igazán kellemetlen hibába sikerült azonnal belefutni. A két újdonság közül a drágább, a Galaxy Buds3 Pro modellek egy része minőségi gondokkal küzd.

A korai felhasználók azzal szembesülhettek, hogy nem megfelelően vannak összeszerelve a fülhallgatók, és bizonyos esetekben konkrétan piszkosak az eszközök.

A Samsung hivatalos közleményben számolt be az ügyről, és elismerte a hibáját, ami mindenképpen jó hír. Azt is hozzátette, hogy elkötelezettek amellett, hogy az összes eszközük a lehető legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően kerüljön a tulajdonosokhoz. Éppen ezért ellenőrizni fogják a készleteket, hogy kiszűrjék a hibás példányait a Galaxy Buds3 Pro sorozatnak. Senkinek nem akarnak kellemetlenséget okozni.

Galéria megnyitása

Azok a felhasználók, akik az elsők között jutottak hozzá az új fülhallgatóhoz, és bármilyen minőségi problémát észlelnek, ezt azonnal jelezhetik a Samsung felé. A gyártó fenntartások nélkül, ingyenesen kicseréli az összes Galaxy Buds3 Prót egy tökéletes példányra. Arról a cég egyébként nem beszélt, hogy milyen hibákat lehet észlelni, erről már csak a felhasználók visszajelzései alapján van tudomásunk. Elég kellemetlen, hogy vannak, akik foltos, piszkos eszközt kaptak, de az igazán nagy baj az, hogy az illesztéseknél is akadnak nagyobb rések, néhány esetben pedig még fizikai beavatkozás nyomait is fel lehet fedezni.

Galéria megnyitása

Azt elmondta a Samsung, hogy alacsony példányszámú Galaxy Buds3 Pro érintett. Azonban ehhez azért azt hozzátennénk, hogy mégis elég sok a panasz és a hibákról készült fotó a közösségi médiában, pedig valószínűleg csak egy maroknyi vásárló kapta meg a készüléket, mielőtt a kiszállítását felfüggesztette a cég. Akinek hibás eszköz jutott, annak a cég azt javasolja, hogy minél előbb jelezze a gyártó felé a problémáját, hogy elkezdődhessen az ügyintézés. Ha kicsi az illesztési gond, akkor is érdemes ezt jelezni, mert a szilikon illeszték eltávolításakor akár el is törhet a füles.

A Samsung hivatalos honlapján szereplő információk szerint a Galaxy Buds3 Pro szállítása augusztus 14-én kezdődhet meg Magyarországon, és minden bizonnyal így lesz ez a többi régióban is. A Galaxy Buds3 nem érintette a minőségi problémában. Az olcsóbb kiegészítőt az előzetes terveknek megfelelően, már elkezdte szállítani a vállalat, és jelenleg is elérhető.

Galéria megnyitása

A Galaxy Buds3 ajánlott fogyasztói ára 70 ezer forintban lett meghatározva, a Galaxy Buds3 Pro pedig 100 ezer forintért cserébe kaparintható meg, miután a Samsung újra szállítani kezdi. Ez eszközök képességeivel egy külön hírben foglalkoztunk részletesen.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére