A koronavírus miatt újabb cégek hosszabbítanak garanciát

A koronavírus miatt újabb cégek hosszabbítanak garanciát

A koronavírus idejére több gyártó is úgy döntött, hogy inkább meghosszabbítja a készülékeknek a garanciaidejét, minthogy a felhasználók az elromlott készülékekkel visszasiessenek a boltokba. Már korábban több intézkedést is bejelentett a COVID-19 kapcsán a Huawei, a Samsung, a Realme, a OnePlus, a Xiaomi és a Vivo is, most pedig újabb kettő márka kapcsán számolhatunk be ilyen lépésről.

A Lenovo és a Motorola igazából egyként kezelendő, hiszen a Motorola már hosszú évek óta a Lenovo zászlaja alá tartozik. A Motorola Mobility 2012-ben vándorolt a Google-höz, majd 2014-ben kötött ki a Lenovónál. Az elmúlt években egyre jobb készülékekkel szolgál a vállalat a Motorola és a Lenovo márkajelzése alatt egyaránt, és akadnak egészen jó vételek is a palettán, szóval sokakat érinthet a garancia kiterjesztése.

Azok a felhasználók, akik Lenovo vagy Moto modellt használnak, és mostanában járna le, vagy már le is járt a jótállási ideje, meghosszabbított garanciával számolhatnak. Egészen március 15-ig visszamenőleg lépteti érvénybe a Lenovo a mostani intézkedését április 30-ával bezárólag. Legalábbis jelen állás szerint. Azok, akiknek ebben az időszakban kellene a garanciális ügyintézést bonyolítani, ráérnek erre egészen május 31-ig. Azt reméli a kínai vállalat, hogy addigra már jobb lesz a nemzetközi helyzet.

Galéria megnyitása

A nagyvállalatok nemcsak ilyen módon segítik a felhasználókat, hanem globálisan adományokat biztosítanak több ország számára, elsősorban a komolyabban sújtott területeke. A Vivo, a OnePlus, a Xiaomi és a Huawei is szállít különböző helyekre mindenféle egészségügyi eszközt, elsősorban a személyes védekezés céljával. Kesztyűket, maszkokat és egyéb eszközöket biztosítanak a vállalatok azokon a területeken, ahol arra a legnagyobb szükség lehet. A Huawei kapcsán azt is pontosan tudjuk, hogy hazánkba is szállít védőfelszereléseket.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap