Yahoo-Facebook szövetség született

Yahoo-Facebook szövetség született

Integrálja internetes lapját és legfontosabb szolgáltatásait a Yahoo és a Facebook, a decemberben kötött partnerség alapján - számolt be a Wall Street Journal.

A két oldal felhasználói összeköthetik fiókjaikat, ezáltal mindkét platformon láthatóvá és megoszthatóvá válnak a másikon tett bejegyzések, így a Facebook-felhasználók üzenőfalukat például a Yahoo honlapján is megjeleníthetik, a Yahoo különböző hír- és közösségi szolgáltatásai pedig szintén könnyen megoszthatóvá válnak a közösségi oldalon.

A Yahoo törekvése arra irányul, hogy megakadályozza felhasználói Facebookra "disszidálását". A Yahoo tervei szerint más közösségi oldalakkal is hasonló partnerségre törekszik, közösségi platformja a különböző oldalak összekötését teszi majd lehetővé.

A lépés hátterében állhat az is, hogy miközben a Yahoo havi százmilliós nagyságrendben regisztrál egyedi látogatókat oldalain, ezek legnagyobb többsége csupán információszerzési céllal érkezik, illetve elektronikus levelezését intézi, igazán sok időt a Facebookhoz hasonló közösségi oldalakon töltenek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward