Xiaomi: Érkezik a MIUI 12

Xiaomi: Érkezik a MIUI 12

Kisebb meglepetésre a Xiaomi már most bejelentette, hogy úton van a MIUI következő generációja. A vállalat nagyon hosszú ideje fejleszti a saját grafikus felhasználói felületét, és a jelek szerint eszük ágában sincs ezt feladni, sőt mi több, már a következő kiadáson dolgoznak, pedig csak néhány hónapja jelent meg az aktuális.

A MIUI az Android operációs rendszertől általában teljesen függetlenül fejlődik és frissül. Ez valószínűleg a MIUI 12 érkezésével sem lesz másként, ezt pedig már most beharangozta a Xiaomi. Viszont a kínaiak arról semmilyen információt nem adtak, hogy milyen újítások várják majd a felhasználókat a következő MIUI esetében.

A vállalat mindössze publikált egy képes a saját közösségi oldalán a Weibón belül, amin a MIUI 12 olvasható. A Xiaomi arra vonatkozó sem közölt információt, hogy mikor fog reflektorfénybe kerülni a MIUI 12, de az eddigi tendenciából arra következtethetünk, hogy a harmadik negyedévben futhat be. A korábbi MIUI főverziók is rendszerint ősszel jelentek meg.

A MIUI 12 alapját eleinte az Android 10 adhatja majd, és lényegesen több okostelefonra jelenhet majd meg, mint az újabb Android operációs rendszer. A Xiaomi általában arra ügyel, hogy sokáig kapjanak a felhasználói MIUI frissítéseket. A MIUI 11 például több éves Androidra is települt régebbi Redmi modellek esetében.

Kíváncsian várjuk, hogy a Xiaomi milyen újításokat fog bevetni a MIUI 12 esetében a felhasználók kegyeinek elhódítására. Valószínűleg a következő hónapokban többször is hallani fogunk részleteket arról, hogy mikre kell számítani.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramon, a YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap