Vodafone: Extra mobilnet és oktatóanyagok a járvány idejére

Vodafone: Extra mobilnet és oktatóanyagok a járvány idejére

A hazai szolgáltatók közül harmadikként a Vodafone is előrukkolt olyan intézkedésekkel, amikkel a következő hetekben, hónapokban próbál segíteni a felhasználóknak. A Vodafone is nyújt extra adatkeretet, ezen felül pedig biztosít ingyenesen elérhető oktatási anyagokat, valamint prémium televíziós tartalmakat.

A Vodafone március 17-től 15 GB-os adatkerettel toldja meg a lakossági és a kisvállalati ügyfeleinek az adatkeretét. És ezt az eddigiekkel ellentétben nem egyszerre adja oda a vállalat, hanem három hónapon keresztül három 5 GB-os szeletre felosztva. Tehát meglehetősen hosszan ki lehet élvezni a Vodafone ajándék internetelérést, viszont ezt jobban be kell osztani, mint a konkurens szolgáltatók ügyfeleinek. A My Vodafone alkalmazáson belül aktiválhatják majd az érintettek az új lehetőséget.

A Vodafone azt is elmondta a közleményében, hogy bár a fiókok továbbra is nyitva tartanak majd, a felhasználóktól azt várja a cég, hogy amit csak lehet, a My Vodafone alkalmazáson keresztül intézzenek el a dolgozok egészségének a megőrzése érdekében, a fertőzésveszély csökkentése érdekében.

A következő hetekben, hónapokban a Vodafone szeretné biztosítani az emberek gazdagabb szórakozását, elérhetővé teszi a UPC korábbi előfizetői számára Prémium TV és a Filmbox Pro csomagok teljes tartalmát. Ezt az emberek március 16-tól április 30-ig élvezhetik majd ki.

A Vodafone ezek mellett arra is nagy figyelmet szentel, hogy az oktatást ahogy tudja, segítse. Nem számolja majd fel a diákok és pedagógusok (lakossági előfizetőknél) adatforgalmát az olyan weboldalak és alkalmazások esetében, amelyek a legfontosabb tananyagforrások. Olyanokat hozott fel példaként a Vodafone, mint a mozaweb.hu, oktatas.hu, nkp.hu, videotanar.hu, ekreta.hu. Ezek egészen a tanév végéig teljesen szabadon látogathatóak lesznek.

Galéria megnyitása

Külön felhívta a figyelmet arra a Vodafone, hogy az általa létrehozott Vodafone AppTár androidos applikáció is úgy lesz használható, hogy az nem fogja terhelni az adatkeretet. Ez már több évvel ezelőtt jött létre, és bár eddig nem kapott túlzottan nagy figyelmet, most nagyon jó szolgálatot tehet. Itt több száz ingyenesen felhasználható, tanulást elősegítő program található meg csokorba szedve. Vannak itt különböző tartalmak tantárgy, évfolyam és akár kompetencia szerint szűrhetően. Ezt lehet bármilyen androidos gépen használni, legyen az tablet vagy okostelefon.

A Vodafone egyébként az elmúlt években már nagyon sokat tett azért, hogy felkészüljön a digitális oktatásra, nemcsak összehozta a fenti appot, hanem megalkotta a Digitális Iskola Programot, ami közel 5 éves múltra tekint vissza, és ennek a keretében egy e-learning alapú, a pedagógusok digitális kompetenciájának fejlesztésére irányuló továbbképzést is alapított.

Galéria megnyitása

Az „IKT eszközök a tanórán” képzésen a vállalat az oktatókat segíti az átállásra való felkészülésben, és az e-skola nagy segítséget jelenthet a jelenlegi helyzetben a pedagógusok számára a digitális oktatásra való váltásban. Az más kérdés, hogy sajnos ez mostanáig valószínűleg nem kapott kellő figyelmet, az aktuális helyzetben pedig már talán késő.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap