Visszatér a Commodore

A Commodore Gaming, a hetvenes-nyolcvanas évek híres számítógépmárkájának reinkarnációja visszahozná a hőskorszakot

Visszatér a Commodore

A Commodore Gaming, a hetvenes-nyolcvanas évek híres számítógépmárkájának reinkarnációja visszahozná a hőskorszakot. E hónap végén a számítógépes játékok új generációját hozza majd el.

A cég a gépeket a hannoveri CeBIT-show mutatja majd be. Most még hallgat a részletekről, ám nehéz belátni, mi az, amire a Dell, Alienware, VoodooPC és egy sor másik cég nem képes, előbbi viszont igen. A Commodore egy sor követőt tudhat magáévá, ám vitathatatlanul sokat veszített a név régi ragyogásából.

A legtöbbeknek, akik már ismerték a Commodore legutóbbi tömegpiaci reinkarnációját, az Amiga-t, azoknak valószínűleg már gyerekeik vannak. A Commodore Gaming nem újkeletű. Talán még Önök is emlékeznek arra, amikor 2006 februárjában mobil-játék vállalatként jelent meg a piacon azzal a tervvel, hogy nyárra kiszorítsa a többi mobil játékszolgáltatót az eruópai piacról.

A Commodore Gaming a Commodore International Corp. (CIC) és a The Content Factory nevű holland cég által alapított vegyesválallat.

A CIC "Gravel In Pocket", egy Flash-alapú személyi médialejátszó, ill. a "Gravel In Home", egy média központ stílusú lejátszó, népszerűsítésére használja a Commodore márkanevet. Ezek nemsokára megjelennek a piacon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward