Világszínvonalú biztonsági hacker-képzés itthon

Itthon is elérhető a nemzetközileg elismert Ethical Hacking tanfolyam hazai viszonyokra adaptált változata a NetAcademia Oktatóközpont szervezésében.

Világszínvonalú biztonsági hacker-képzés itthon

Régi mondás, miszerint rablóból lesz a legjobb pandúr, és ez a számítógépek világában is ugyanígy igaz. A védelmi rendszereket érdemes folyamatosan tesztelni, hogy a biztonsági résekre még azelőtt fény derüljön (és így be is lehessen foltozni őket), hogy egy tényleges támadó kihasználhatná azokat. Ehhez azonban értelemszerűen a támadási technikákban járatos, megbízható szakemberek is kellenek; ilyen szakembereket idehaza jelenleg kizárólag a NetAcademia Oktatóközpont képez, a nemzetközileg elismert Ehical Hacking tanfolyam-terv hazai viszonyokra adaptált tematikája szerint.

Az Ethical Hacking tanfolyamot világszerte több, mint 50 ezren végezték el 2002 óta (ekkor fejlesztette ki és indította el a képzést a New York-i EC-Council), a hivatalos minősítést szerzett "végzősöket" pedig a legnagyobb cégek és állami szervek ugyanúgy keresik, ahogy a "kisebb" vállalatok és szervezetek is. Itthon, a NetAcademia képzésén hozzávetőlegesen 50 különböző vállalat szakemberei vettek részt.

Április 24-ére a NetAcademia egy konferenciát is szervez, természetesen a különböző támadási és védekezési módszerek és technikák témakörében, amelynek nyitóelőadását az EC-Council egyik nemzetközileg elismert szakembere fogja tartani.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward