Shop menü

VÉGRE KAPOTT EQ-T A PIXEL BUDS PRO

Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Végre kapott EQ-t a Pixel Buds Pro

A Google valamilyen oknál fogva eredetileg megfeledkezett arról, hogy biztosítson hangszínszabályozót a Pixel Buds Pro vezeték nélküli fülhallgató számára, de most pótolta ezt a hiányosságát. A legújabb firmware frissítést követően már testreszabottabb zenehallgatási élményt kaphatnak az emberek.

Bár a Pixel Buds Pro nevében ott van a Pro jelző, azért a Google áétal utólag hozzácsapott hangszínszabályozó nem éppen egy professzionális megoldás lett, persze több, mint a semmi. Öt sávon lehet állítani, hogyan szóljon a fülhallgató. Lehet erősíteni a mélyeket, a középső hangtartományt, és persze oda lehet húzni a magasaknak is.

Galéria megnyitása

A Google biztosít néhány előre behangolt opciót, egészen pontosan hat preset áll majd a felhasználók rendelkezésére. Ezeket pedig állítólag a Google hangmérnökei állították be, optimalizálták úgy, hogy azok a lehető legtöbbet hozzák ki a Pixel Buds Próból az adott tartományok felerősítése mellett. A hat opcióból mindenki megtalálhatja a számára kedveset, mert ezek direkt eltérő módokon vannak hangolva, hogy minél több zenei ízléshez igazodjanak. De persze teljesen egyedi beállításokat is lehet használni.

Akik szeretik a gazdagabb mélyeket, azok pillanatok alatt felerősíthetik a basszust, ha minél színesebb hangot akarnak, készíthetnek egy V alakú EQ beállítást kiemelve a mélyek mellett a magasakat egyszerre.

Galéria megnyitása

Újítás a frissítéshez tartozó kiadási jegyzék alapján az is, hogy már lehet az egyensúlyt csúsztatni a fülhallgató jobb és bal oldala között. Ez is egy teljesen alapfunkció igazából, nincs benne semmi új, azt leszámítva, hogy a Pixel Buds Pro saját szoftverében ezt eddig nem lehetett megoldani. Az egyensúly szabályozás azoknak jön igazán jól, akik nem ugyanúgy hallanak mindkét fülükre. Ennek köszönhetően tudnak arról gondoskodni, hogy a sztereó élmény kifogástalan legyen.

A frissítés nem egyszerre jut el mindenkihez, kell némi idő ahhoz, hogy mindenkinél felbukkanjon, szóval nem kell annak aggódnia, akinek egyelőre nem érkezett meg. A Google úgy fogalmaz, hogy a következő hetekben mindenkinél frissülni fog a firmware.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére