Újraforgatta a Reszkessetek betörőket a Google

Csak Kevinnek ezúttal a Google Assisstant segít!

Újraforgatta a Reszkessetek betörőket a Google

Nemcsak Magyarországon, hanem az Egyesült Államokban is óriási kultusza van a Reszkessetek betörőknek, és a Google most ennek a felhasználásával egy remek reklámot készített a Google Assistant számára. A keresőóriás reprodukálta a helyszíneket, sőt mi több, felkérte Macaulay Culkint, hogy bújjon ismét Kevin szerepébe, szóval nem lehet azt mondani, hogy elaprózta volna a forgatást.

A McAllister család legfiatalabb tagjának a Google Assistant társaságában már egyáltalán nincs mitől tartania. A digitális asszisztens mindent elrendez, a pizzát szállító fiútól a betörőkig. És úgy oldott meg az egészet a vállalat, hogy közben ténylegesen kihasználja a Google Assistantban rejlő lehetőségeket. A nézők láthatják, ahogy a rendszer kapcsolódik az okosotthon részét képező csengőhöz (ezen a ponton természetesen előkerült a már-már legendás „Keep the change, ya filthy animal.” vagyis „Tartsd meg az aprót te mocskos állat.” jelenet), online fizetéssel rendezi a pizza számláját, és végrehajtja az Assistant Routines opcióval az előre beállított feladatokat a betörők megtévesztésére – akik ezúttal be is dőltek Kevin és a Google Assistant trükkjének, így senki nem sérült meg a forgatáson.

A fenti reklámhoz született egy olyan videó is, ami a színfalak mögötti jelenetekkel operál, ezt az alábbiakban nézhetitek meg.

És ha már a Google Assistantnál tartunk, akkor egy egészen friss hírt is megemlítenénk ennek kapcsán. A napokban derült fény arra, hogy a digitális asszisztens szolgáltatás fent említett funkciójánál, a rutinoknál bővítette a nyelvtámogatást és az elérhető országok listáját a Google. A pontos listára sajnos nem derült fény, de például a Franciaország, Németország, Spanyolország, Olaszország, Dél-Korea és Japán biztosan érintett, mert ezeknél a nyelveknél megjelent a lokalizáció is a Google Assistant szupport oldalán. Hollandiában, Norvégiában, Svédországban és Dániában pedig még nem elérhető az opció, ezeken a helyeken csak a My Day használható, ami a rutinok előfutára volt. Arról sajnos nincs információnk, hogy Magyarország mikor kerülhet fel a támogatottak listájára, de látva a gyors fejlődést, remélhetőleg minél hamarabb.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap