Újabb őrület a Snapchattől

Újabb őrület a Snapchattől

A Snap folyamatosan fejleszti a szolgáltatását, és ezúttal megint egy olyan újdonsággal állt elő, amire korábban még nem volt példa. A cég bevetésre küldött egy új kameralencsét, ami lereagálja majd a felvételeken az emberek hangutasításait, parancsszavait.

A friss funkció nagyon egyszerűen működik, és lényegében teljesen automatikus, nem kell előre megválasztani az effekteket. A felvétel elindítását követően csak ki kell mondani a kívánt szót az eszköz tulajdonosának, és a villámgyors hangfelismerést követően azonnal a szóhoz passzoló animáció borítja be a kamera képét az illetékes körül. A program olyan parancsokat tud kezelni jelenleg, mint a „Hi”, a „Love”, a „Yes”, a "No" és a „Wow”. És ezekre az alábbi videó alapján nem is csak egyféleképpen reflektálhat. Ha megvan a megfelelő felvétel, akkor azonnal posztolhatja is a tartalmat a felhasználó.

A hangutasításokkal vezérelhető lencse kezdetben kizárólag az angol nyelvet érti meg, és ahogy az látható, azon belül is csak a legegyszerűbb szavakat tudja lereagálni. A későbbiekben valószínűleg tovább fejlődik majd, új nyelvekhez idomulhat, és több parancsszót kaphat változatosabb animációkkal.

A Snap egyébként nem most először tett elérhetővé olyan lencsét, ami hangra reagál, de az újdonság, hogy ezek már felismerik, mit mondott az ember, és annak megfelelően viselkednek. A hangvezérlet lencsék mellett a Snapchaten hamarosan további 5-6 új lencse is meg fog jelenni, ezeken pillanatnyilag is dolgoznak a vállalat szakemberei, és a következő hetekben készülhetnek el.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap