Újabb kulcsember távozik a WhatsApptól

Újabb kulcsember távozik a WhatsApptól

A WhatsApp egyre nehezebb helyzetben van, miután sorra hagyják el a céget a korábban vezető beosztásokat betöltő emberek. Azt nem lehet tudni, hogy a színfalak mögött pontosan mi zajlik, de az biztos, hogy a WhatsApptól ismét távozik egy meghatározó alak, és az okok minden bizonnyal a Facebook háza táján keresendőek.

Galéria megnyitása
Neeraj Arora

Neeraj Arora valamivel több mint egy évvel azt követően hagyja el a céget, hogy Brian Acton távozott a vállalattól, és mindenképpen el kell mondani azt is, hogy ez alatt ment el Jan Koum is. Koum hét hónappal ezelőtt döntött úgy, hogy elhagyja a WhatsAppot, és egyértelműen közrejátszott ebben a Cambridge Analytica botrány is (de a Facebook vezetőivel is voltak összetűzései). Neeraj Arora estében nem lehet tudni a pontos indokokat, ugyanis a szakember arról nem beszélt a hivatalos bejelentésében, hogy miért döntött a távozás mellett. A Facebookon közzétett bejegyzésében megköszönte Brian Actonnak és Jan Koumnak a bizalmat, továbbá kiemelte, hogy meggyőződése szerint a WhatsApp a jövőben is egy egyszerű és biztonságos, megbízható kommunikációs platform marad majd. Arora egyelőre nem vetítette előre, hogy milyen tervei vannak, most csak szeretne egy kicsit kikapcsolódni, feltöltődni és több időt eltölteni a családjával.

A szakember 2011 óta dolgozott a WhatsApp kötelékében, korábban a Google-nél tevékenykedett, ott volt 2014-ben, amikor a Facebook gigantikus, 19 milliárd dolláros összegért felvásárolta a szolgáltatást, és egy ideje már vezető szerepet töltött be az üzleti részleg élén. Neeraj Arora nagy utat tett meg, és sok tapasztalattal a háta mögött léphet tovább. A Facebooknak pedig most választania kell a helyére egy másik szakembert, de azt még nem lehet tudni, hogy kit fog ez a megtiszteltetés érni. Elnézve a vállalat legutóbbi lépéseit az Instagram esetében, nem lenne meglepő, ha egy olyan embert kerülne vezető posztra a WhatsAppnál, aki közel áll Mark Zuckerberghez. Így a Facebooknak az eddiginél nagyobb lenne a befolyása a WhatsApp felett (a felhasználók bizalma viszont egyre kevesebb).

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap