Újabb középkategóriás mobilt frissít a Samsung

Újabb középkategóriás mobilt frissít a Samsung

A Samsung számára egy kicsit sok időbe telt, mire elkészült az Android 9.0 operációs rendszerrel, ami minden bizonnyal annak tudható be, hogy a One UI grafikus felhasználói felület fejlesztése nem az eredetileg tervezett ütemben ment. Itt ugyanis a vállalat egy teljesen új környezetet alkotott, ami minden ízben átalakult, és igazán jól sikerült. A kezdeti nehézségek ellenére most már a Samsung nagy lendülettel terjeszti az Android 9.0-t a One UI-val megtoldva, és szerencsére sorra frissülnek az elérhetőbb mobilok is, most is egy középkategóriás eszköz került a reflektorfénybe.

Megkapta a főverziós frissítését a Galaxy On termékcsalád első tagja. Egészen pontosan a Galaxy On7 Prime-ot érte a megtiszteltetés, hogy befutott rá a teljesen új grafikus felhasználói felületbe öltöztetett Android 9.0 operációs rendszer. A frissítés a felhasználói beszámolók szerint Indiában bukkant fel először, és nagyjából 1 GB-os méretet öltött. Sokakat nagyon pozitív meglepetésként ért, hogy még erre az okostelefonra is elkészítette a frissítést a Samsung – és nem kizárt, hogy további Galaxy On modellek számára is elérhető lesz majd ez a továbbiakban.

Galéria megnyitása

Az Android 9.0 operációs rendszer és a One UI nem tartogat semmilyen különleges módosítást a Galaxy On7 Prime esetében. A felhasználók számolhatnak itt a természetesebb megjelenéssel, szebb színvilággal, kellemesebb hangokkal. A felület elemei úgy fognak elhelyezkedni, hogy lehetőleg a kijelző aljához essenek közelebb, ez egyszerűbbé teszi a használatot, és ugyanezt a célt szolgálja, hogy már lesz gesztusvezérlés is. Van itt már éjszakai mód, ami sok applikációra is kiterjed, kínál a kameránál új optimalizálásokat a cég, van egy továbbgondolt gyerek mód, amit egyszerűbben lehet bekapcsolni, és egyebek mellett a virtuális billentyűzet is megújult. Jó hír az Android friss kiadásának az érkezése mellett, hogy már a májusi biztonsági csomag képezi a frissítés részét, vagyis a sebezhetőségek miatt sem kell aggódnia az eszköztulajdonosoknak.

A felhasználót az okostelefon minden esetben értesíteni fogja, ha elérhetővé válik a frissítés, és ezt OTA módon lehet majd telepíteni, akár menet közben is, ha van megfelelő online kapcsolat. (Természetesen manuálisan is rá lehet keresni a beállításokon belül a szoftverfrissítés dedikált menüpontjában, hogy elérhető-e már az adott szerkezetre.) Azt nem lehet tudni, hogy a frissítés milyen ütemben fog terjedni a különböző régiókban.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap