Újabb Galaxy J modell kapott Android frissítést

Újabb Galaxy J modell kapott Android frissítést

A Samsung rendületlenül folytatja a főverziós frissítések terjesztését, aminek a felhasználók minden bizonnyal örülnek. Ezúttal megint egy Galaxy J-szériás okostelefon esetében rukkolt elő a vállalat új rendszerrel.

A vállalat a Galaxy On7 Prime után a Galaxy J7 Prime 2 okostelefont vette kezelésbe és frissítette. Ez a középkategóriás eszköz 2018 márciusában mutatkozott be, és hazánkban is forgalomba került. A frissítésnek először az indiai tulajdonosok örülhetnek, de néhány héten belül talán más régiókban is részesülhetnek majd ebből a felhasználók. A csomag nagyjából 1 GB-os méretű lett, így ennek a letöltését és telepítését csak megfelelő töltöttségi szint és stabil hálózati kapcsolat mellett érdemes elkezdeni.

Galéria megnyitása

A Samsung esetében különösen nagy jelentősége van annak, hogy a korábbi okostelefonok megkapják egy nagy frissítés révén az új rendszert. A dél-koreai alakulat ugyanis nemcsak a Google által bevezetett újításokat biztosítja, hanem egy teljesen új grafikus felhasználói felületet szállít. A One UI ráadásul olyannyira jól sikerült, hogy sokan úgy vélik, pillanatnyilag ez a legjobb megoldás az Android égisze alatt. Egy nagyon átgondolt rendszerről van szó, ami természetes színekkel, hangokkal szolgál, és a kényelmes használatot szem előtt tartva lett kialakítva szinte egészében. Vannak itt olyan extrák, mint a kiterjedt éjszakai mód, ami sok applikációban el tudja sötétíteni a képernyőt, adott a lebegő billentyűzet, és a Samsung saját fejlesztésű applikáció is szolgálnak kisebb-nagyobb újításokkal.

Végül azt is kell még mondani a frissítésről, hogy ez már a májusi biztonsági csomagot vonultatja fel, szóval semmilyen tekintetben sem lehet rá panasz, a legfrissebben felfedezett sebezhetőségeket is kiküszöböli. Amikor egy készüléken elérhetővé válik a főverziós frissítés, akkor erről értesítés formájában figyelmezteti a tulajdonosát, de a beállításokon belül a dedikált szoftverfrissítés menüben is rá lehet keresni erre, ha valaki biztosan nem szeretne róla lemaradni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap