Újabb frissítést kapott az iOS 12.4 béta

Újabb frissítést kapott az iOS 12.4 béta

A bétatesztelés alatt álló iOS 12.4 már szokatlanul sok kiadáson van túl, ezúttal a hetedik béta verzió megjelenéséről számolhatunk be. Az Apple azt továbbra sem árult el, hogy mi lesz ennek a kiadásnak az elsődleges feladata, de gyakorlatilag már mindenki biztosra veszi, hogy az Apple Card használatához kell majd.

Az előző, hatodik béta verzió a 16G5069a azonosítóval futott, az új pedig a 16G5077a jelöléssel lett ellátva. Azt nem lehet tudni, hogy milyen módosítások történtek, mert a cég ezúttal sem adott ki megjelenési jegyzéket, és az Apple-höz közeli szaklapok sem lettek figyelmesek látható módosításra. A vállalat fejlesztői nagy valószínűséggel már csak a stabilitásra gyúrnak, a háttérben megbúvó hibákat javítják. Az Apple Card egy fontos újítás lesz, így a cupertinói alakulat valószínűleg szeretné azt elérni, hogy mindenféle fennakadás nélkül rajtolhasson el, ehhez pedig az is kell, hogy a szoftveres oldalon minden rendben legyen.

Galéria megnyitása

Az Apple Beta Software Programban résztvevők egyszerűen telepíthetik az iOS 12.4 béta 7-et, akik pedig már a korábbi kiadásokat is telepítették, OTA frissítéssel fogják ezt megkapni, így akár menet közben is telepíthetik a kicsi csomagot. Ám, ahogy a korábbi béta kiadásoknál is elmondtuk, ezt csak másodlagos eszközön érdemes használatba venni, aminél nem jelent problémát, ha valamilyen hiba merül fel az alkalmazása közben, esetleg adatok vesznek el. A béta kiadásokkal nem érdemes kísérletezni olyan készüléken, aminek mindig rendelkezésre kell állnia, és érzékeny adatokat is hordoz adott esetben.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap