Új szuperlassított módot kapott az SGS9

Új szuperlassított módot kapott az SGS9

A Galaxy S9 és a Galaxy S9+ kiváló kamerarendszerrel, valamint jó képalkotási lehetőségekkel futottak be. Most pedig érkezett egy olyan frissítés, ami egy új opciót hoz be a szuperlassított videók tekintetében, és stabilabbá is teszi a szoftver működését bizonyos körülmények között.

A Galaxy S páros eredetileg 720p-s felbontás mellett képes 960 FPS-es videókat megörökíteni 0,2 másodpercnyi eseményről. Ezek a felvételek nagyon látványosak tudnak lenni, és a mostani frissítés telepítését követően már egy másik beállítási lehetőség is megjelenik ezen a fronton. Az eszköztulajdonosoknak módjában áll majd 480 FPS-es sebesség mellett 0,4 másodpercet megörökítő mozgóképfelvételeket létrehozni. Ez olyankor jöhet majd jól, amikor bőven elegendő a fele akkora képkockaszám is a lenyűgöző látványhoz, és cserébe meg lehet örökíteni kétszer olyan hosszú mozdulatsort. Van manuális beállítási lehetőség is a szuperlassított módban, ilyenkor viszont már csak az újonnan megjelenő, 480 FPS-es felvételek a támogatottak, a 960 FPS-es opciót nem lehet kiválasztani. Hogy ez a megkötés miért van, az nem derült ki.

Galéria megnyitása

A másik konkrét dolog, amire kitér a Samsung frissítéséhez érkezettváltozáslista, az AR Emoji. Ez a különleges hangulatjel eddig nem működött kellő stabilitással, de a vállalat szakemberei most javítottak ezen. A hajszál híján 250 MB-os (249,88 MB) méretű szoftvercsomag telepítést követően valószínűleg már nem lesz probléma az AR Emojik működésével sem.

A frissítésről azt érdemes még megjegyezni, hogy már az Android legaktuálisabb, júliusi biztonsági javítását is megában foglalja, szóval ilyen tekintetben sem érheti szó a ház elejét. Ezeken felül a Samsung más változást konkrétan nem említ, de azt írja, hogy jobb stabilitásra lehet számítani és a teljesítményre is pozitív hatással lesz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward