Új lehetőséggel bővül az Instagram

A Történetek esetében lehetne figyelmesek a felhasználók egy hasznos újításra.

Új lehetőséggel bővül az Instagram

Az Instagram folyamatosan fejleszti az alkalmazásait, szolgáltatásait, és az ünnepekhez kapcsolódva egy olyan lehetőséggel állt elő, amivel tömörebb, tartalmasabb módon lehet a Történetek felületén képeket megosztani. És még egy másik applikációjának, a Layoutnak is próbál ezzel új felhasználókat szállítani.

A Layout talán sokaknak nem ismerős, pedig az Instagram már évekkel ezelőtt elindította, ez kifejezetten arra szolgál, hogy több fotót vonjanak össze benne a felhasználók felosztva a képet. És ez az, amit mostantól együtt lehet alkalmazni a Történetek felületével az Instagramnak. A Layout nem sok figyelmet kapott az utóbbi időben, de ez a vállalat valószínűleg abban bízik, hogy az új lehetőség ad majd számára egy jelentősebb lökést.

Eddig csak szimpla képeket lehetett közvetlenül megosztani a Történetek esetében, vagy harmadik féltől származó appot kellett erre használni, mostantól viszont a Layouttal már házon belül megoldható a kollázsok gyártása.

Az Instagramon a Történetek egy nagyon pörgős felület lett az utóbbi időben, és még most is folyamatosan növekedik népszerűsége. Több száz millió felhasználó nézi naponta rendszeresen azoknak a Történeteit, akiket követ az Instagramon. És az emberekre jellemző, hogy szeretnének egyre több tartalmat megosztani a nagyvilággal ebben a szekcióban. Ehhez pedig egy remek eszköz lesz mostantól a Layout.

Egyszerre akár hat képet is össze lehet majd sűríteni egyetlen felvételbe, persze ekkor már egészen kicsi felület jut majd az egyes fotók számára. Az összefűzni kívánt képeknek a kiválasztása galéria nézetben történik. Ha megvannak a kívánt képek, utána ki lehet választani többféle felosztás közül, hogy milyen az ideális a felhasználó szerint. Némi kreativitással egészen különleges látványt is el lehet érni egy jól vágott kollázzsal.

Galéria megnyitása

A posztolás előtt az Instagram megszokott szűrőit, matricáit is lehet használni, ezekkel pillanatok alatt még inkább feldobhatóak, érdekesebbé tehetőek a képek. Szükség esetén pedig extra információkat lehet ezekhez hozzáadni például szövegbuborékokkal. Továbbá ugyanúgy használhatóak itt a szavazós és egyéb interaktív eszközök is, mint egy szimpla Történetek bejegyzés megosztása esetén.

Az Instagram nagyon sokat tesz azért, hogy a képmegosztást új szintre emelje időről időre, és a szolgáltatás pedig egyre fontosabb szerepbe kerül a Facebook égisze alatt. És sokszor az olyan apróságok, mint a mostani, sokat segítenek neki abban, hogy ne lankadjon a felhasználók érdeklődése.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap