Új funkciót is hoz az iOS 13.4 következő frissítése

Az Apple Music esetében lehet újdonsággal számolni, miközben stabilabb és biztonságosabb lesz a rendszer.

Új funkciót is hoz az iOS 13.4 következő frissítése

Az Apple az iOS 14 operációs rendszer fejlesztésére koncentrálhat már, de azért az iOS 13 is folyamatosan kapja a kisebb frissítéseket. És némi meglepetésre nemcsak hibajavítások, hanem még kisebb újítás is felfedezhető az időközi frissítésben.

Az iOS 13.4.5 első publikus bétája most vált elérhetővé, és kiderült, hogy ennek köszönhetően a funkcionalitás is javulni fog amellett, hogy stabilabban fog üzemelni a frissített készülék. Természetesen az iPadeket is érinti majd ez az új kiadás, és ott az iPadOS 13.4.5 érkezésére kell várnia a tulajdonosoknak.

Arról nem beszélt az Apple, hogy milyen javításokat foglal majd magában az iOS 13.4.5, aminek a következő hetekben valószínűleg még több bétája is elérhető lesz a végleges verziói. De két dolog egészen biztos, hogy orvosolva lesz. Az egyik a Personal Hotspot funkciónak a rendetlensége, ez ugyanis néhány felhasználónál esetenként nem üzemelt, a másik hiba pedig a VPN-nel kapcsolatos, és a hálózat sebezhetőségéhez járult hozzá. Ezeken felül egyéb javításokat is csempészhet az aktuális iOS kiadásba a cég.

Galéria megnyitása

No, de milyen újítással lehet számolni? Az eddigi beszámolók szerint a telepítést követően a felhasználók már az Instragram Történetek felületre is megoszthatnak majd zenéket az Apple Music szolgáltatás használatával. Mivel a Történetek felület elképesztő népszerűségnek örvend, és az Apple Music felhasználói bázisa is lassan már a 70 milliós álomhatár felett van, így ez az apró lehetőség sokak számára lehet majd érdekes.

A Történetek felületre való zeneposztoláshoz csak a megosztás gombját kell használni, és ott az Instagramot választani. A Történetekben szerepel majd az adott album képe a zene címével és az előadó neve, no meg persze az is, hogy az Apple Music szolgáltatást használva lett a tartalom publikálva.

Az iOS bétát a megszokott módon lehet használatba venni, ehhez a felhasználónak be kell lépnie az Apple Beta Programba. Érdemes a frissítéssel kivárni, hogy elkészüljön teljesen, ugyanis a bétáknak még lehetnek rejtett hibáik, amik nem várt problémákat okozhatnak, legrosszabb esetben ezek adatvesztést is okozhatnak. Valószínűleg májusban kerülhet majd kiadásra iOS/iPadOS 13.4.5.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap