Új funkciókkal teszi érdekesebbé a Boomerangot az Instagram

Három effektet vezet be az Instagram annak érdekében, hogy a Boomerang iránt felrázza az érdeklődést.

Új funkciókkal teszi érdekesebbé a Boomerangot az Instagram

Az Instagram több kisebb alkalmazással is rendelkezik, és ezek közül az egyik a Boomerang, ami a bumeráng effektust használó videók készítésére lett létrehozva 5 évvel ezelőtt. A megjelenése óta az applikáció szinte semmit nem változott, de most végre megkapta az első jelentősebb fejlesztését.

A Twitteren számolt be arról az Instagram, hogy a Boomerang három új effektezési lehetőséggel lett gazdagabb, és ezeknek köszönhetően izgalmasabb felvételek hozhatóak vele létre. Slomo, Echo és Duo névre hallgatnak az új effektek.

A Slomo aligha szorul magyarázatra, ebben az esetben a felhasználók olyan videókat tudnak majd készíteni a Boomeranggal, amik nemcsak, hogy ugyanazt a néhány másodpercet fogják ismételni, hanem belassítva teszik majd ezt. Az Echo esetében egy elmosott mozgási hatás ül majd a képsorokra, ami talán leginkább a részegség hatásához hasonló. A Duo használatakor pedig a videók képe szétcsúszik, és nagyon gyorsan pörög vissza az alapállapotába, kicsit digitális, horroros érzetet keltve.

Galéria megnyitása

Az ihletet az Instagram az új Boomerang effektekhez a TikToktól meríthette a szaklapok vélekedése szerint. Az utóbbi időben a Facebook égisze alatt a szolgáltatások több olyan fejlesztést is kaptak, amiknek köszönhetően a TikToknak jelentősebb konkurenciát tudnak állítani. És olyanfajta effektek, melyek most megjelentek a Boomerang applikációban, nagyobb mennyiségben akadnak a TikTok kelléktárában. (Ezeket pedig előszeretettel alkalmazzák is a felhasználók.)

Az effekteken felül hasznos újítás még a Boomerang szolgáltatáson belül, hogy lehetősége lesz a felhasználóknak egyszerűen vágni a mozgóképfelvételeket. Ezt a funkciót nagyon intuitív módon kivitelezték a fejlesztők, ennek köszönhetően bárki pillanatok alatt könnyedén képes lesz alkalmazni a vágásra szolgáló funkciót. Főleg az iPhone tulajdonosoknak áll majd ez kézre, mert nagyon hasonlóan fest az opció, mint az iOS beépített videovágója.

A Boomerang from Instagram a továbbiakban talán majd sűrűbben kap majd frissítéseket, legalábbis reményeink szerint nem kell újabb 5 évet várni majd arra, hogy érdemi fejlődést mutasson az applikáció

Boomerang from Instagram: iOS | Android

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramon, a YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap