Új funkciókkal bővült a Google Datally

Új funkciókkal bővült a Google Datally

A Google adatforgalom menedzselésére szolgáló alkalmazása kettő hasznos funkciót is kapott egyszerre. Az egyik újdonság részben a digitális jólét elősegítésének céljával született meg, a másik pedig leginkább azoknak válik majd a hasznára, akik sokszor futnak ki idő előtt az adatkeretükből.

Galéria megnyitása

A Datally frissítését követően azonnal feltűnhet majd a felhasználóknak, hogy a „Manage data” opció mellett immáron nem a „Daily limit” fog szerepelni, hanem az „Emergency bank”, ezt pedig a „Bedtime mode” követi. Ez a kettő teljesen új dolog. Elsőként nézzük, hogy a „Bedtime mode” mire való. Ezt a felhasználó úgy konfigurálhatja majd, hogy a lefekvés idejében kapcsoljon be, és csak akkor kapcsoljon ki, amikor reggel kelni szeretne – vagy talán egy kicsivel előtte, hogy minden szinkronizálás rendben lemenjen. Amíg aktív az alvásmód, addig tehát szünetelni fog mindennemű adatforgalom. Így nem generálódik felesleges adatmozgás olyankor, amikor valószínűleg egyáltalán nincs is rá szükség, mert a készülék tulajdonosa pihen. (Ha úgy alakul, akkor ezt a módot bármikor lehet menet közben szüneteltetni.)

Galéria megnyitása

Az „Emergency bank” funkció a másik újítás, ez pedig arra biztosít lehetőséget a felhasználóknak, hogy végszükség esetére mindig legyen tartalék adatforgalmazási keretük. Valószínűleg megesett már azokkal, akiknek szűkös adatkerete van, hogy a hónap közben elfogyott a csomagjuk, és ezért csak a lekorlátolt, nagyon alacsony sávszélesség mellett tudták elérni az internetet, pedig fontos információra lett volna szükségük. Nos, ilyen esetekben segít majd a Datallynál az „Emergency bank”. Megadható, hogy mekkora az adatkeret és mennyi legyen talonban tartva vészhelyzet esetére, a számláló időpontját pedig hozzá lehet igazítani a díjcsomag hónapfordulójához.

Galéria megnyitása

A Google Datally nem a legnépszerűbb applikációi közé tartozik a keresőóriásnak, de a Play Áruház adatai szerint már több mint 10 millió alkalommal telepítették a felhasználók. Az olyan újításokkal pedig, mint például a mostaniak, a jövőben még több ember számára lehet majd vonzó választás.

Google Datally: Android

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap