Új funkciókat hoz a OnePlus frissítése

Új funkciókat hoz a OnePlus frissítése

A OnePlus rendszeresen frissíti az okostelefonjait, és néha nemcsak hibajavítások, androidos biztonsági csomagok alkalmazásának céljával, hanem új funkciók bevezetése miatt is. Ezúttal több új lehetőségről is beszámolhatunk, amiknek a OnePlus 6 vásárlók örülhetnek majd.

Az OxygenOS 5.1.6-os kiadásának telepítését követően már az előlapi kamerával is lehet majd portrékat készíteni, vagyis olyan önarcképeket, amiknél a szoftver mesterségesen állít elő hasonló mélységélességet (bokeh effekt), mint amit korábban csak valódi fényképezőgépekkel lehetett elérni. A OnePlus 6 eredetileg csak a duálkamerával volt erre képes, mostantól viszont már a magányos előlapi egység is tudja ezt gépi tanulás alkalmazásával – és az első beszámolók szerint elég jól fel tudja ismerni az előtér és a háttér határvonalait. Szintén a kamerához és a mesterséges bokeh effekthez köthető, hogy a főkameránál már az élőképen is lehet majd látni a várható mélységélességet, így jobban lehet komponálni a fotókat.

Galéria megnyitása

A szakemberek a hívásoknál optimalizálták a hangminőséget, így tisztábbak lesznek a beszélgetések. És sikerült pótolni azt a hiányosságot, hogy az értesítési sávon nem lehetett megjeleníteni százalékos formában az akkumulátor töltöttségi szintjét. Fontos, hogy ütemezhetővé vált a „Ne zavarj” mód, szóval előre be lehet állítani, hogy mikor némuljon el és rejtse az értesítéseket a készülék. Továbbá megadható ettől kezdve az is, hogy amikor Bluetooth fülhallgató csatlakoztatva van a mobilhoz, automatikusan fogadja a hívásokat. Érdekesség, hogy elvileg a frissítést követően szebben és hangosabban szólhatnak majd a csengőhangok is. Ezeken felül stabilabb Dual-SIM-es működést, és megbízhatóbb üzemet is ígér a OnePlus. És még az üzemidőre is jó hatással lehet az OxygenOS 5.1.6.

A OnePlus 6 tulajdonosok OTA kapják meg a OxygenOS legfrissebb kiadását, ami még „csak” a májusi biztonsági csomagot foglalja magában. A szoftver 223 megabájtos méretet öltött.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward