​​​​​​​Új asztali programot kapott a Facebook Messenger

Ennek köszönhetően a csoportos csevegések és más társalgások minden eddiginél jobb élményt nyújthatnak majd.

​​​​​​​Új asztali programot kapott a Facebook Messenger

A Facebook a koronavírus-járványra való tekintettel felpörgette az új asztali Messenger programnak a fejlesztését, és ennek eredményeként máris elérhető a kész szoftvert, amin valószínűleg az elmúlt hónapokban már egyébként is dolgoztak a szakemberek.

A Messenger az egyik legnagyobb felhasználói bázissal rendelkező üzenetküldő szolgáltatás, éppen ezért kulcsfontosságú szerepe van a globális kommunikációban, digitális kapcsolattartásban. Ezzel a Facebook is tisztában van, éppen ezért próbál mindent megtenni annak érdekében, hogy az emberek a lehető legkomfortosabban tudják használni a rendszert. Sokan a számítógép előtt ülve alkalmazzák a Messengert a böngészőjükön keresztül, és ezen most szeretne változtatni a Facebook az új asztali kliens bevezetésével.

Az elmúlt hónapokban nagyjából a duplájára nőtt azoknak a száma, akik hang- és videohívásokat bonyolítanak a böngészőben futtatott Messengeren keresztül. Viszont ez nem a legkényelmesebb, mert például más munkamenetekkel keveredik a kommunikáció és a lehetőségek is korlátozottak. De az új program révén kényelmesebb és jobb élményt garantálhat mindenkinek a szolgáltatás.

Galéria megnyitása

A számítógépek nagy képernyőjét használva lehet majd csoportos beszélgetéseket folytatni a Messenger alkalmazásban. Minden korlát nélkül, teljesen ingyen cseveghetnek majd egymással a családtagok akár egyszerre is, de a munkatársakkal, barátokkal való kapcsolattartás is jobb lesz így. A felugró értesítések mellett a multitasking hatékonyabban mehet, hiszen egy-egy új üzenetnél elég lesz az értesítésre nézni az egyéb tevékenység mellett. És persze itt is lehet majd a beszélgetéseket némítani vagy egy ideig pihentetni.

Természetesen az asztali programban a beszélgetések folyamatosan szinkronban lesznek tartva, így a felhasználó egyszerűen átválthat mobilra, ha el kell mennie a számítógépe elől. A hívásokat pedig minden felületen jelezni fogja a Facebook Messenger, szóval attól sem kell tartani, hogy lemarad egy beszélgetésről az ember. Az asztali felületen gond nélkül élvezhetőek a mobilos appoknak a funkciói, lehet küldeni GIF-eket, matricákat, és még a sötét mód is biztosított, szóval este sem zavarja majd a felhasználó szemét a szolgáltatás.

A Messenger asztali programja csak Linuxon nem használható, Windowsra és macOS-re minden további nélkül telepíthető. A Microsoft rendszerét futtató számítógépekre a Microsoft Store-ból lehet legegyszerűbben letölteni, az Apple berendezéseire pedig a Mac App Store-on keresztül lehet ezt elérni. És egyik esetben sem kell várni a letöltésre, már elérhető a program.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap