Treble támogatást kapott a OnePlus 5/5T

Treble támogatást kapott a OnePlus 5/5T

A OnePlus egyike azon vállalatoknak, akik valóban nagy figyelmet fordítanak a készülékeik frissítésére. Most egy komoly lépést tettek annak érdekében, hogy a jövőben még gyorsabban eljuthassanak az új Android kiadások a OnePlus 5 és OnePlus 5T tulajdonosokhoz. A cég fejlesztői ezúttal egy olyan Oxygen OS bétával álltak elő, ami több szempontból is nagy jelentőséggel bír.

A OnePlus végre itt is bevezeti a Project Treble támogatást, ami a OnePlus 6 esetében már alapból adott lett. A vállalat már korábban ígéretet tett arra, hogy megcsinálják a Treblet ezekre a modellekre is, és több hónapos munka eredményként az új Oxygen OS bétákba már bekerült ez. A Treble révén az Android lehetőséget biztosít a fejlesztőknek arra, hogy már szinte mindentől elszeparálják az operációs rendszer magját, és így ez egyszerűen frissíthetővé válik. Kijelenthető tehát, hogy ezzel a OnePlus szakemberei és a felhasználók egyaránt jól járnak.

Galéria megnyitása

A OnePlus által kiadott változáslista alapján egyéb újításokra is számíthatnak a friss béta telepítését követően a készüléktulajdonosok. Jelentősen átalakul a grafikus felhasználói felület több ponton is. És szabadon lehet majd állítani a felületi elemeknek a színét, így mindenki a saját ízléséhez igazíthatja az operációs rendszer megjelenését. Ez a lehetőség a Beállításokon belül a Kijelző menüpont alá került. A vállalat megoldotta, hogy könnyebben lehessen a keresővel megtalálni az alkalmazásokat a mobilokon. És külön ki lesznek emelve az programtárolóban az újonnan telepített applikációk. Némiképp át lett alakítva a névjegyzék is, ami elvileg így már logikusabb elrendezésű. Végül le lett cserélve az időjárás alkalmazás dizájnja, ami így – a OnePlus elmondása alapján – jobb felhasználói élményt lesz képes biztosítani.

A OnePlus 5 és OnePlus 5T tulajdonosok OTA módon kapják majd ezt a fontos frissítést, amennyiben a korábbi bétákat is telepítették. Ha nem így jártak el, akkor manuálisan tudják letölteni és telepíteni arról az oldalról, ahol a OnePlus mindig a legfrissebb rendszerkiadásokat publikálja.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward