Törölhetők lesznek a küldött üzeneteket Snapchaten

Törölhetők lesznek a küldött üzeneteket Snapchaten

Egyre több olyan üzenetküldő szolgáltatás van, ami lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználó törölje az elküldött üzeneteit. Ezúttal a Snap jelentette be, hogy a Snapcheten zajló beszélgetésekből hamarosan lehet majd úgy törölni az üzeneteket, hogy az az összes résztvevő telefonjáról eltűnjön.

Galéria megnyitása

Az új lehetőség a Clear Chats névre hallgat, és nagyon egyszerűen lehet alkalmazni. Mindössze hosszan meg kell érinteni a beszélgetésben azt a bejegyzését, amit szeretne inkább eltüntetni a felhasználó, és a felbukkanó menüben ki kell választani a törlésre szolgáló opciót. Ekkor megjelenik egy ablak azzal a figyelmeztetéssel, hogy a csevegés résztvevői értesítést kapnak majd arról, hogy törölve lett egy – vagy több – üzenet a beszélgetésből. A funkció egyszerű és csoportos beszélgetéseknél egyaránt használható. És bármit lehet vele törölni, egy elküldött matricát, képet, hangüzenetet vagy videót is.

Galéria megnyitása

Persze, mint minden más szolgáltatásnál, itt is számolni kell azzal, hogy az üzenetek nem késlekednek, és ha a másik fél időközben megnézi az adott tartalmat, akkor már nem sok értelme van azt törölni. Az emberek ráadásul már nagyon egyszerűen készíthetnek képernyőmentést is a beszélgetéseikről, és így meg tudják örökíteni, ha a partnerük valami érzékeny dolgot írt nekik.

Öröm az ürömben ezen a téren, hogy a Snapchatnél már korábban be lett vezetve, hogy jelezze a felhasználók felé, hogy képernyőmentést csinált valaki. Ennek köszönhetően legalább tudják majd az emberek, ha „terhelő bizonyíték” készült egy-egy olyan üzenetről vagy egyéb dologról, amit szeretett volna meg nem történté tenni. Bár ez talán már sovány vigasz lesz utólag, de legalább tisztában lehet a történésekkel a fiók tulajdonosa.

Jelenleg még nem aktív a Clear Chats a Snapchaten, de a következő hetekben valószínűleg minden felhasználóhoz el fog jutni. A Snap mellett egyébként már a Facebook szakemberei is dolgoznak ezen a lehetőségen egy ideje, de arról április óta nincs friss információnk, hogy a Messengerben mikor jelenhet meg az a funkció.

Snapchat: Android | iOS

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward