Több mint 200 új emodzsi érkezik

Több mint 200 új emodzsi érkezik

A Unicode konzorcium előállt a Unicode Emoji 12.0 csomaggal, ami még tovább bővíti az egyébként is végeláthatatlanul hosszú emodzsikínálatot. A most beharangozott grafikák a következő hónapokban fognak megjelenni a felhasználók eszközein, szolgáltatásaiban. Az olyan nagy vállalatok, mint az Apple, a Google vagy éppen a Microsoft fokozatosan implementálják majd az új pakkot, és előfordulhat, hogy a saját dizájnjukhoz igazítják ezeket.

Az emodzsik új csomagjának a létrehozásakor kifejezetten nagy hangsúlyt kaptak a fogyatékossággal élő emberekkel kapcsolatos grafikák. Vannak különböző kerekesszékes és halláskárosodásra utaló ábrák, művégtagok, sétapálca és még sok egyéb ilyen ikonnal lehet majd találkozni – még a vakvezető kutya is felkerült a palettára. Ezen felül persze most is gyarapodott az állatok kínálata, már olyan állatokat is lehet majd küldeni a csevegő szolgáltatásokon keresztül, mint például a vidra, a flamingó, a lajhár, vagy a borz. Az ételek frontján van már egyebek mellett vaj, hagyma és burgonya, a ruhák listáján pedig a koszos alsónadrágtól a rövidnadrágon át a láthatósági mellényig több újdonsággal is számolni lehet. De lesz itt még vércsepp, hindu templom, bendzsó, balta és bolygó is gyűrűvel.

Galéria megnyitása

Összesen 59 teljesen különálló és új grafikáról beszélhetünk a Unicode Emoji 12.0 csomag esetében, melyhez hozzáadódik még 171 extra variációról a meglévők esetében. A variációk túlnyomórészt a bőrszínekkel kapcsolatosak, például már lehetőség lesz különböző bőrszínű emberek által alkotott párokat is küldeni. A Unicode Emoji 12.0 az Android és az iOS esetében valószínűleg a nagyobb operációs rendszer frissítésekkel fog befutni az év második felében, ahogy azt tavaly is láthattuk a Unicode Emoji 11.0 esetében.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap