Több millió hajtogatós mobilt adna el jövőre a Samsung

Több millió hajtogatós mobilt adna el jövőre a Samsung

Az első hajtogatható Samsung, a Galaxy Fold karrierje finoman szólva is rögösen indult el. Hónapokat csúszott a masina, és sokan úgy vélik, hogy a kereskedelmi forgalomba került okostelefon sem igazán éret még meg arra, hogy kész termékként elérhető legyen a fogyasztók számára. Ugyanakkor a Samsung már a jövőbe tekint, és nagy sikerrel számol.

2020-ban 6 millió hajtogatható megjelenítővel szerelt okostelefont szeretne eladni a vállalat, és a kategória elsőszámú gyártójává válna. A Galaxy Fold egyelőre csak limitált mennyiségben érhető el, és egyébként állítólag aránylag jó fogadtatásban részesült a felhasználók részéről. Ugyanakkor több probléma is van vele, például a Samsung által előre vetített 200 ezer hajtogatást szinte biztosan nem tudja elérni ebből eredő meghibásodás nélkül. És többen jeleztek változatos hibajelenségeket, például pixelesedés és a márkajelzés lehullását.

Galéria megnyitása

A Samsung annak ellenére, hogy azért vannak gondok a javításokon átesett készülékkel is, a jelek szerint képes lehet akár 500 ezer példányt is eladni belőle még ebben az évben. De még, ha ez össze is jönne, akkor is nagyon optimistának tűnik a 6 milliós előrejelzés a következő évre, hiszen az több mint tízszerese lenne az idei forgalomnak.

A 6 milliós eladás egyébként nem tűnik soknak a normál eszközök tekintetében, de itt nem hétköznapi termékekről van szó, nem hétköznapi árazással. A Galaxy Fold 2000 dollárba kerül, amivel übereli szinte az összes többi okostelefont a piacon, és maga a hardvere egyébként nem nyújt többet azon túl, hogy ki lehet hajtani egy kisebb táblagép méretűvé. Jövőre a vállalat már olcsóbb hajtogatós készüléket is szeretne letenni az asztalra a kiszivárgott információk szerint, de még a költséghatékonyabb köntösbe csomagolt szerkezetnek az ára is bőven meg fogja haladni a hasonló alapokkal rendelkező, normál méretű és felépítésű eszközöknek az árát.

A cég eredeti tervei egyébként állítólag 10 milliós eladás szerepelt, de realizálnia kellett, hogy ez teljesíthetetlen több szempontból is. De tekintve, hogy a piaci elemzők a teljes hajtogatós okostelefon eladást tették eddig maximum 5 millióra 2020-ban, még az új cél is rendkívül kiemelkedő eredmény lenne a dél-koreaiak számára.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap