Több alexás újdonságon dolgozik az Amazon

Több alexás újdonságon dolgozik az Amazon

Az Amazon piacvezető szerepet tölt be a saját fejlesztésű digitális asszisztense révén az intelligens hangszórók piacán, és a vállalat kínálatában a következő időszakban egy sor Alexával felvértezett eszköz fog megjelenni. A hírek szerint egészen különleges helyeken is felbukkanhat majd a szolgáltatás.

Friss iparági jelentések szerint az Amazon változatos termékeken dolgozik az Alexa támogatás lehető legjobb megvalósításán. Még ebben az évben legalább nyolc olyan eszköz futhat be, amin rajta lesz a digitális asszisztens vagy támogatni fogja a hangvezérlést ennek a közbenjárásával. A beszámoló szerint az Amazon célja, hogy mindenhol jelen legyen az Alexával, és főleg azok a helyek örvendenek kiemelt figyelemnek, ahol az emberek a legtöbb időt töltik el a mindennapjaik során, így például az otthonukban és a gépjárműveikben.

Galéria megnyitása

A CNBC-nek nyilatkozó forrás szerint számítani kell hangrendszerek központjaként szolgáló erősítőre és mélynyomóra is az Alexával felruházva. Valamint jöhet autókhoz tartozékként szolgáló termék is, de arról már nem szólt a fáma, hogy itt pontosan mire kell gondolni. Lehet ez például egy egyszerű fejegység vagy akár egy menetrögzítő kamera is. De a legérdekesebb, amiről konkrétan szó esik, hogy jöhet egy mikrohullámú sütő is az Alexával. Ám mivel legalább nyolc dologról tesz említést az Amazonhoz közeli szivárogtató, ezeken túl is jöhetnek még különlegességek. Meglehet, hogy a Bloomberg által korábban említett robot is a szóban forgó újdonságok sorát erősíti. Az amerikai hírügynökség jelentése szerint az Amazon egyebek mellett egy lakáson belüli robotot is fejleszt a színfalak mögött.

A jelek szerint a tartalomszolgáltató meglehetősen komoly érdeklődést mutat az okosotthon iránt, és a jövőben jelentősen erősíthet a lakásokba szánt kapcsolódó készülékek területén. Jeff Bezos júliusban úgy nyilatkozott, hogy az Alexát valamilyen formán támogató eszközöknek a száma egy év alatt a triplájára emelkedett, és a cél az, hogy az emberek mindenhol képesek legyenek használatba venni a digitális asszisztenst.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap