Tempósabb töltésre válthat a Samsung

Tempósabb töltésre válthat a Samsung

A Samsung egészen kiváló okostelefonokat képes letenni azt asztalra remek tulajdonságokkal, a Galaxy S10-et sokan a legjobb mobilnak tartják jelenleg, de érdekes módon a gyorstöltés terén szinte nem tud előrébb lépni a vállalat. A Galaxy S10 és az S10+ például csak 15 wattal tölthető, de a Galaxy Note10 végre komolyabb ugrást hozhat, és az akkumulátora is tovább hízhat.

Jelenleg a Samsung kínálatában csak kettő eszköz van, ami 20 wattól nagyobb teljesítményű töltést támogat, az egyik a Galaxy S10 5G, a másik pedig a Galaxy A70, ezeket 25 wattos töltővel lehet táplálni. De még ez a 25 watt is bőven elmarad attól, amire a vállalat nagy riválisai lehetőséget biztosítanak. Az Oppónál ott a Super VOOC gyorstöltés, ami 50 wattal üzemel, a Huawei a SuperCharge 2.0 révén 40 wattos technológiával szolgál, a OnePlus esetében meg 30 wattal lehet számolni a Warp Charge-nál, ami a OnePlus 6T-vel került bevetésre. És a legjobb Samsungokat még a Xiaomi is übereli a Mi 9-cel biztosított 27 wattos töltéssel. Ráadásul a Huawei már az 55 wattos gyorstöltés is létrehozta, ezt elsőként a Mate X fogja támogatni.

Szóval a Samsungnak ebben a tekintetben bőven lenne hova fejlődni, és a legfrissebb kiszivárgott információk határozottan arra utalnak, hogy a Galaxy Note10 végre meghozhatja az áttörést. Az a hír járja, hogy a vállalatnak az év második felében ékező zászlóshajó nem azt a fent említett 25 wattos gyorstöltést használja majd, ami a Galaxy S10 5G-nél és a Galaxy A70-nél biztosított, de nem is ennél lassabbat. Arról nem szólt a fáma, hogy milyen töltési teljesítménnyel szolgálhat majd pontosan a Galaxy Note termékcsalád frissen érkező tagja, de talán a Samsungnak is sikerül már egy legalább 40 wattos megoldással előállnia, hogy felvegye a kesztyűt a Huawei-jel.

Galéria megnyitása
Samsung Galaxy Note9

És a gyorsuló töltés mellett még arról is szó esik, hogy a Galaxy Note10 esetében már az akkumulátor kapacitása sem lesz a Samsung gyengesége. Sőt, inkább már az előnyök között lehet majd ezt a részt is emlegetni. Pontosabb adatokkal ebben az esetben sem lettünk gazdagabbak, és egyébként a Galaxy Note9 sem volt már olyan rossz az üzemidejét tekintve, a Galaxy Note8-hoz képest pont, hogy kiemelkedő előrelépés történt tavaly. Idén viszont úgy fest, hogy még tovább javulhat a helyzet, és a Galaxy Note9 4000 milliamperes kapacitású telepénél is izmosabb energiaforrás kerülhet a burkolat alá. Egy másik, korábbi pletyka egyébként 4500 mAh-s egységről tesz említést ezen a téren.

A Samsung Galaxy Note10 talán egy olyan okostelefon lehet majd, ami szinte teljesen kompromisszummentes felépítéssel rendelkezhet, és a következő hónapokban valószínűleg lesznek még vele kapcsolatban kiszivárgó információk. A korábbi évekből kiindulva a szerkezet augusztusban debütálhat, szóval még jóval odébb van a rajtja.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap