Témák, beszélgetések követését könnyítő funkciót kapott a Twitter

A Twitter Topics sokak számára lesz nagyon kedves lehetőség a továbbiakban.

Témák, beszélgetések követését könnyítő funkciót kapott a Twitter

A Twitternek mindig problémát okoz az, hogy átláthatóan tálalja az információkat a felhasználói számára. Rengeteg adat átszalad a folyamokon, de ezek sokszor túlságosan szerteágazóak, és nehéz rajtuk elmenni. Éppen ezért a vállalat folyamatosan próbál olyan fejlesztésekkel előhozakodni, amik odatapasztják az embereket a szolgáltatás elé azzal, hogy az igényeiknek megfelelő tartalmat mutatnak.

Ennek a törekvésnek az eredményként jött most létre a Twitter Topics. A Topics feladata az, hogy ne olyanoknak a tartalmait mutassa a rendszer, akiket követ az ember, hanem követéstől függetlenül olyanokét, akik egy adott témában folytatnak beszélgetéseket. A Topic-ok ugyanúgy követhetőek lesznek, mint a regisztrált fiókok, csak az lesz itt az óriási különbség, hogy míg a fiókokon sokféle tartalom megjelenhet, addig a Topics esetében mindig egy adott témakör lesz kiemelve.

Galéria megnyitása

A Twitter úgy alakította ki a Topics mögött álló algoritmust, hogy mindig a legjobb tartalmakat mutassa még az adott témán belül is. Olyan bejegyzések fognak előnyt élvezni, amik körül kifejezetten nagy a közösségi élet. A minőségben és jelentőségben kiemelkedőbb dolgok élveznek így előnyt. Eddig is lehetett egyébként a témákban keresgélni szabadon, manuálisan, vagy az Explore fülön nézni a legfontosabb tartalmakat, de a Topics révén már „házhoz jönnek” a felhasználó számára releváns és érdekes bejegyzések.

A Topics érdekessége, hogy jelen állás szerint nem lehet manuálisan keresni. Ha valaki szeretne feliratkozni egy témára, akkor annyit kell tennie, hogy abban a körben keresgél, nézelődik a Twitteren, és a rendszer magától fel fogja ajánlani a követési lehetőséget az adott dolognál. Tehát amikor valaki popzenei előadók után kutat, akkor a rendszer felkínálja a Pop Topic követését.

Galéria megnyitása

A Twitter elmondta, hogy az ajánlások folyamatosan fejlődni fognak, és idővel egyre jobbak lesznek. A cél az, hogy a felhasználó már tényleg tálcán kapjon majd minden olyan bejegyzést, ami számára érdekes lehet, és ehhez pedig folyamatosan tanulni fogja, hogy mik érdeklik az embereket. A követett témákat több helyen is lehet majd menedzselni, ezek elérhetőek lesznek a beállításokból, de az idővonalon is.

Fokozatosan terjeszti ki a felhasználók számára a Twitter a Topics funkciót a következő hetekben, hónapokban.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap